Animal PlanetAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Animal Planet-ről van szó. A Animal Planet-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Animal Planet-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Animal Planet-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Animal Planet-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Animal Planet-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Infobox rádiótorony piktogram
Animal Planet
TV csatorna
Program típusa Fizets TV
recepció DVB-C , IPTV
Képfelbontás ( Hiányzik a bejegyzés )
Az átvitel kezdete 2004
tulajdonos Discovery Inc.
TV-csatornák listája
Weboldal

Az Animal Planet egy televíziós msorszolgáltató, amelyet világszerte a Discovery Inc. üzemeltet, és amely az állatvilág dokumentumfilmjeire összpontosít . 1996. június 1-jén kezdte el sugározni angolul az Egyesült Államokban.

tulajdonos

  • Animal Planet USA : 100% Discovery Inc.
  • Animal Planet Europe : 50% Discovery Inc., 50% BBC
  • Animal Planet Asia : 50% Discovery Inc., 50% BBC
  • Animal Planet Latin America : 50% Discovery Inc., 50% BBC
  • Animal Planet Japan : Discovery Inc., kisebbségi részesedés BBC
  • Animal Planet Canada : Discovery Inc., kisebbségi részesedés BBC

Animal Planet Germany

2004 áprilisában kezdte el sugározni Németországban, német és nemzetközi produkciókat sugároztak. A programot a müncheni székhely Discovery Networks Deutschland GmbH szervezi . A programmal együttmködnek a Spiegel TV és a British Broadcasting Corporation (BBC).

2009. június 30-ig az Animal Planet digitálisan sugárzott mholdas és kábel útján a Premiere programcsomagjának részeként . A Sky Deutschland helyettesítjeként, amint a Premiere-t 2009 júliusától hívják, az állomást az új National Geographic Wild állomás váltotta fel . Ehelyett az állomás 2009. július 1-je óta az Unity Media kábelszolgáltatón , 2010. szeptember 1-je óta a Kabel BW és 2010. március 8-a óta a Deutsche Telekom Telekom Entertain IPTV platformján is részesült.

Az Animal Planet Germany az Animal Planet Europe része, 50% -ban a Discovery Inc. és 50% -a a BBC Worldwide tulajdonában van.

adások

web Linkek

Egyéni bizonyíték

  1. http://www.animalplanet.de/empfang
  2. A Unitymedia július 1-tl táplálja a Discovery Channel-t és az Animal Planet-et
  3. Szórakoztat: a "Discovery Channel" és az "Animal Planet" újdonság a programban . Deutsche Telekom AG. Március 3-án 2010. Accessed március 13-án, 2010.  ( oldal nem áll rendelkezésre , keressünk web archívumInfo: A kapcsolat automatikusan jelölve hibás. Kérjük, ellenrizze a linket az utasításoknak megfelelen, majd távolítsa el ezt az értesítést.@ 1@ 2Sablon: Dead Link / www.telekom.com  

Opiniones de nuestros usuarios

Katalin Szőke

Nagyon érdekesnek találom, ahogy ez a poszt a Animal Planet_ íródott, az iskolás éveimre emlékeztet. Milyen szép idő volt, köszönöm, hogy visszavittél hozzájuk.

Angelika Sándor

A Animal Planet nyújtott információk igazak és nagyon hasznosak. Jól van

Oliver Dobos

Nagyon hasznosnak és élvezetesnek találtam a Animal Planet talált információkat. Ha egy 'de'-t kellene mondanom, talán az lenne, hogy nem eléggé befogadó a megfogalmazása, de egyébként nagyszerű., A Animal Planet szóló cikk nagyon hasznos és élvezetes., A cikk nagyon hasznos és élvezetes