Animal Crossing (számítógépes játék)Az internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Animal Crossing (számítógépes játék)-ről van szó. A Animal Crossing (számítógépes játék)-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Animal Crossing (számítógépes játék)-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Animal Crossing (számítógépes játék)-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Animal Crossing (számítógépes játék)-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Animal Crossing (számítógépes játék)-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Állatok mehetnek át
Animal Crossing Fink Heavy.png
Eredeti cím
átirat Dbutsu no Mori
Stúdió Nintendo Entertainment Analysis & Development
Kiadó Nintendo
Vezet fejleszt Takashi Tezuka (producer)
Erstveröffent-
lichung
Nintendo 64 2001. április 14. Nintendo GameCube 2001. december 14., 2002. szeptember 15., 2002. október 17., 2002. szeptember 24., iQue Player 2006. január 1.
JapánJapán

JapánJapán
Észak AmerikaÉszak Amerika
AusztráliaAusztrália
EurópaEurópa

Kínai NépköztársaságKínai Népköztársaság
felület Nintendo 64 , Nintendo GameCube , iQue Player
mfaj Élet szimuláció
Játék mód Egyjátékos , többjátékos
közepes modul
nyelv Japán; Angol, francia, német, olasz, spanyol
Korhatár
Az USK -t felszabadították 0 -ról
A PEGI 3 éves kortól ajánlott

Az Animal Crossing ( japánul , Dbutsu no Mori , szó szerint: Az állatok erdeje) az Animal Crossing videojáték -sorozat els része, és 2001. április 14 -én jelent meg Japánban a Nintendo 64 számára . Néhány technikai fejlesztéssel a játék Dbutsu no Mori + ( + ) címmel jelent meg ugyanazon év december 14 -én a Nintendo GameCube számára . Ez a verzió végül 2002. szeptember 15 -én jelent meg az USA -ban, és 2004. szeptember 24 -én is elérte Európát.

Játékmenet

Az elején a játékos egy vonatban ül, és ott találkozik Ollival, aki különféle kérdéseket tesz fel, amelyek meghatározzák a játékos nevét és nemét, valamint a falu nevét. Miután a vonat elérte a falut, Tom Nook azonnal üdvözli Önt . Meglepdik, hogy a játékos úgy költözött egy faluba, hogy nem keresett szállást, és eladásra kínált házat kínál neki. Mivel nincs elég pénz a ház kifizetésére, a játékosnak segítenie kell Tom Nookkal, és különféle feladatokat kell elvégeznie érte. Így fokozatosan ki tudja fizetni a ház tartozását.

A játék elrehaladtával a házat többször is ki lehet bvíteni, ami mindig bizonyos mérték szegycsontba kerül. Fizetni ezt a játékos elkapni rovarok a net , hal hal egy horgászbot , ásni fosszíliák vagy gyjtsön gyümölcsöt és eladni Tom Nook boltját.

Ezenkívül a játékosnak lehetsége van új ruhadarabok vásárlására a szabóüzletben, és személyre szabhatja megjelenését. A várost virágokkal és újonnan ültetett fákkal vagy fák kivágásával is át lehet alakítani.

Hat ember él a faluban, akik mind állatok. A játékos beszélhet velük, barter ügyleteket köthet, játékokat játszhat vagy más interakciókat folytathat velük. Idnként elfordulhat, hogy egy lakos elköltözik a faluból. Általában hamarosan új lakó költözik a faluba. A lakók anélkül is beszélgetnek egymással, hogy a játékos aktívan közbelépne.

A játéknak nincs közvetlen célja, hanem nyitott vége. Minden esemény a konzol bels idején alapul. Sok igazi fesztivál, mint pl B. Karácsony estéjét vagy Halloweenét is az Animal Crossing -ban ünneplik.

web Linkek

Opiniones de nuestros usuarios

Edina Ujvári

A Animal Crossing (számítógépes játék) nyújtott információk igazak és nagyon hasznosak. Jól van

Tamas Pálinkás

Köszönöm. A cikk a Animal Crossing (számítógépes játék) hasznos volt számomra., Nagyon érdekes cikk a Animal Crossing (számítógépes játék)

David Polgár

Végre egy cikk a Animal Crossing (számítógépes játék), ami könnyen olvasható., Köszönöm ezt a bejegyzést a Animal Crossing (számítógépes játék)

Ingrid Vörös

Ez egy jó cikk a Animal Crossing (számítógépes játék)_. A szükséges információkat adja meg, túlzások nélkül