Animago-díjAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Animago-díj-ről van szó. A Animago-díj-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Animago-díj-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Animago-díj-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Animago-díj-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Animago-díj-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Az animago AWARD a digitális tartalom létrehozásának díja, amelyet a Digital Production szaklap 1997 óta ad át . A német nyelvterületen a 3D animáció legfontosabb díjának tekintik .

A díjat egy versenyen adják át. A kikötés az, hogy a beküldött munkák fleg 3D szoftverrel valósultak meg. Egyfajta performansz kiállításon meg kell mutatni, hogy mi lehetséges az animációs technológia jelenlegi állapotával. A pályamveket egy nemzetközi zsri (pl. Pixar , Digital Domain , ILM ) szakért zsri értékeli . Évente több mint 2600 pályamvet értékelnek több mint 40 országból.

fejldés

A díjat 1997-ben adták át elször animago 3D AWARD néven a stuttgarti FMX -en. 2009 és 2015 között a díjakat az animago AWARD & CONFERENCE részeként adták át a "Potsdam-Babelsberg film- és médiatermel webhelyen". 2016-tól a díjátadó ünnepségre és a kongresszusra Münchenben kerül sor. A díjat jelenleg tizenkét kategóriában adják át:

 • A legjobb vizuális effektusok
 • A legjobb rövidfilm
 • Legjobb karakter
 • Legjobb filmes játék
 • A legjobb reklámtermelés
 • A legjobb mozgás kialakítása
 • A legjobb fiatal produkció
 • A legjobb megjelenítés
 • Még mindig a legjobb
 • A zsri különdíja
 • Jubileumi díj az animago AWARD 20 éve alkalmából
 • Építészeti különdíj, a Detail átadása

web Linkek

Egyéni bizonyíték

 1. Stuttgarter Zeitung, 2002. június 27., 27. o
 2. Sajtóközlemény animago Award 2009: A 13. animago díj nyertesei ( Memento 2009. november 7-tl az Internet Archívumban )
 3. Sajtóközlemény animago Award 2003. (Online már nem érhet el.) Korábban eredetiben ; megtekintve 2021. február 13-án .  (Az oldal már nem elérhet , keresés az internetes archívumokban )@ 1@ 2Sablon: Dead Link / www.reedbusiness.com
 4. medien.bayern: "Nyissa meg a következ lépést" - Interjú az animago lépésrl ( Memento , 2015. december 22-tl az Internetes Archívumban )

Opiniones de nuestros usuarios

Attila Major

Ez a bejegyzés a Animago-díj segített abban, hogy az utolsó pillanatban befejezzem a holnapi munkámat. Már láttam magam előtt, hogy visszamegyek a Wikipédiához, amit a tanárnő megtiltott nekünk. Köszönöm, hogy megmentettél

Marina Jakab

Végre! Manapság úgy tűnik, hogy ha nem írnak neked tízezer szavas cikkeket, akkor nem örülnek. Uraim tartalomírók, ez egy jó cikk a Animago-díj

Anett Bodor

Néha, amikor az interneten keresel információt valamiről, olyan cikkeket találsz, amelyek túl hosszúak, és olyan dolgokról beszélnek, amelyek nem érdekelnek téged. Tetszett ez a cikk a Animago-díj, mert lényegre törő, és pontosan arról beszél, amit szeretnék, anélkül, hogy elveszne a haszontalan információkban., Ez egy jó cikk a Animago-díj., Ez egy jó cikk a Animago-díj

Izolda Bodnár

Végre egy cikk a Animago-díj, ami könnyen olvasható., Köszönöm ezt a bejegyzést a Animago-díj