Anim8orAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anim8or-ről van szó. A Anim8or-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anim8or-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anim8or-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anim8or-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anim8or-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anim8or egy ingyenes 3D modellez program létrehozására 3D számítógépes animáció for Windows 32 (Microsoft Windows 95 XP).

A 2013. november 28-i jelenlegi 0.98 verzió legjobb esetben egy animációs program alapjaként írható le. A program lehetvé teszi az egyszer megjelenítést . A program különlegessége és erssége a figurák mozgatható csontvázzal való felszerelésének és animálásának a funkciója.

Maga az Anim8or angol nyelven íródott. A program körülbelül 100 oldalas dokumentációja angol, francia, spanyol és portugál nyelven érhet el.

szerz

Az Anim8ort Steve Glanville programozta. Szoftverfejlesztként dolgozik az Nvidia-nál , ahol részben az OpenGL eszközillesztinek fejlesztésén dolgozott .

Az Anim8ort a szoftver ingyenes szoftverként licencelte: Az Anim8or ingyenes, és bárki használhatja, de a forráskód nem nyilvános.

technológia

Az OpenGL-t használják a 3D-s grafika alapjául ; az OpenGL-kompatibilis hardver és szoftver ezért rendszerkövetelmény.
Az Anim8or a számítógépre telepített videokodekeket használja a videofájlok rendereléséhez, majd tömörítéséhez .

A kereskedelmi versenytl (pl. Maya , Cinema 4D , 3ds Max ) való eltérés különösen egyszerbb telepítést és kisebb funkciósort jelent, mivel az Anim8or csak kb. 2,5 MB alkalmazásfájlból áll. Az Anim8or tehát önálló szoftver.

Az Anim8or elsajátítja a 3D-s modellezésben és animációban gyakran használt fájlformátumok egy részét, de saját fájlformátummal is rendelkezik (fájlkiterjesztés: ".an8"). Ez a formátum nem reprodukálja a textúra adatait, csak a háló és az animáció adatait menti. Mivel az .an8 fájlok tartalma egyszer szöveges , a szövegszerkesztk segítségével könnyen megváltoztathatók. Ez lehetvé teszi a küls programok, például a Terranim8or számára az objektumok és a jelenetek megváltoztatását, és ezáltal az Anim8or kibvítését olyan funkciókkal, mint a részecskeeffektusok és a terepgenerálás .

Lásd még

web Linkek

Egyéni bizonyíték

  1. http://www.anim8or.com/home/news/index.html

Opiniones de nuestros usuarios

Hilda Sári

Helyes. Megadja a szükséges információkat a Anim8or., Helyes

George Pető

A Anim8or szóló bejegyzés megnyert nekem egy fogadást, mi kevesebb, hogy jó pontszámot hagyjon., A Anim8or szóló információ megnyert nekem egy fogadást, mi kevesebb, hogy jó pontszámot hagyjon.

Olga Horváth

Nem tudom, hogyan jutottam el ehhez a Anim8or szóló cikkhez, de nagyon tetszett.

Marietta Pálfi

A nyelvezet réginek tűnik, de az információk megbízhatóak, és általában minden, ami a Anim8or íródott, nagy bizalmat ad., Nagyon érdekesnek találtam ezt a cikket a Anim8or