AnilingusAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anilingus-ről van szó. A Anilingus-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anilingus-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anilingus-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anilingus-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anilingus-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Az anilingus ( latin anus " végbélnyílás " és lingere "nyalás"; angol rimming vagy rim job ; más néven oroanal contact , nyelv anal (rövidítve ZA), anális nyalás vagy latinul helytelenül analingusnak nevezik ) az orális szexuális gyakorlatot jelenti , amelyben a végbélnyílás , általában a perineális régiót is magában foglalja , ajkakkal és nyelvvel stimulálja, és mind felületesen, mind a végbélnyílás nyelvvel való behatolásával elvégezhet. Az anális régiót számos idegvégzdés borítja, és sok ember egyik erogén zónája .

A szexuális gyakorlatban nem vesznek részt elsdleges vagy másodlagos szexuális jellemzk, mint például. csók közben . Ennek megfelelen a anilingus ugyanúgy megtörténhet a különböz vagy azonos nem emberek között.

Pozíciók anilingusban

Az anilingust sokféle pozícióban lehet gyakorolni. Az egyik kiviteli alak az úgynevezett arcüldés , amelyben a címzett leguggol a hátán fekv ajándékozó partner arca fölé. Elvileg bármilyen helyzet lehetséges, amelyben a befogadó végbélnyílása könnyen elérhet a nyelv által.

Egészségügyi kockázatok

Ami az egészségügyi kockázatokat illeti, elször alapvet különbséget kell tenni a tiszta anilingus és a tisztátalan / piszkos anilingus között. A tiszta anilingusban, mint sok kereskedelmi pornó filmben , az anális higiénia kulcsszerepet játszik. A végbélnyílás általában nem csak alaposan megtisztított külsleg, de gyakran egy további bél öntözés, öblítés a végbél, végezzük annak érdekében, hogy képes legyen garancia higiéniai akkor is, ha a nyelv mélyebben. Ezzel a megközelítéssel a fertzés kockázata viszonylag alacsony. Alternatív (vagy kiegészít) védintézkedésként szivárgó kend (szakkifejezés: gumi gát ) (speciális fólia, hasonlóan az átlátszó fóliához) használható, mivel kifejezetten a cunnilingus védelmére kerül forgalomba .

A "koszos" anilingus esetében, amely párhuzamokat mutat a coprophilia -val, ezt nem veszik figyelembe, vagy akár hangsúlyt fektetnek egy piszkos végbélnyílásra, amelyrl az ürülék maradványait ezután lenyalják és megtisztítják a nyelvvel. Ez együtt jár a egészségügyi kockázatot az aktív (adó) partnert, mert a nagy mennyiség széklet baktérium tartalmazott a székletben, különösen abban az esetben, akut fertz betegsége, a gyomor-bél traktus. A bélflórának azonban nem feltétlenül kell tartalmaznia kórokozó baktériumokat, nemhogy vírusokat, ezáltal az egészségügyi kockázatot egyedül határozza meg.

A Szövetségi Egészségügyi Oktatási Központ a Covid 19 -járvány részeként figyelmeztet a megnövekedett fertzésveszélyre.

Különleges játékmódok

A legtöbb anilingus játékmód arra összpontosít, hogy valamit felvigyen a végbélnyílásba, vagy behelyezze a bélcsatornába a nyalási folyamat eltt. Itt sokféle tárgy képzelhet el.

Néha fojtogató dobozokat is használnak a gyakorlat részeként .

Kapcsolódó szexuális gyakorlatok

A "szamár-száj" (A2M) szorosan kapcsolódik az anilingushoz. A felálló tagot (vagy szexuális játékokat is) közvetlenül az anális közösülés után a passzív partner szájába illesztik, és ezáltal "közvetett" anilingus történik.

A felcsípés olyan szexuális gyakorlat, amelyben egy személy magömlés után nyalogatja a spermát (általában a sajátját) a partner végbélnyílásából vagy annak végbélnyílásából.

Anilingus mint büntetés

A kényszerített és többnyire nyilvános anilingus mindig megaláztatásként és büntetésként szolgált, leginkább a foglyok számára. Így talált némi eloszlást a harmincéves háborúban , ahogy von Grimmelshausen írja a Der kalandos Simplicissimus Teutsch c .

web Linkek

Commons : Anilingus  - képek, videók és hangfájlok gyjteménye
Wikiszótár: Anilingus  - jelentésmagyarázatok, szó eredet, szinonimák, fordítások

Egyéni bizonyíték

  1. Lásd Stephan Dressler, Christoph Zink: Pschyrembel Dictionary Sexualität. Gruyter, 2003, ISBN 3-11-016965-7 , 22., 375. o
  2. ^ Meyers Lexikonredaktion: Schülerduden Sexuality. Bibliographisches Institut, Mannheim 1997, ISBN 3-411-05491-3
  3. Korona: Így folytathatják a párok a biztonságos szexet. Hozzáférés: 2021. április 14. (német).
  4. A kalandos Simplicissimus Teutsch. 14. fejezet

Opiniones de nuestros usuarios

Lilla Bereczki

Nagyszerű poszt a Anilingus., Nagyszerű poszt a Anilingus.

Erik Katona

Jó cikk a Anilingus

Andras Révész

Köszönöm ezt a bejegyzést a Anilingus, pont erre volt szükségem., Köszönöm ezt a bejegyzést a Anilingus, pont erre volt szükségem.