AnilideAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anilide-ről van szó. A Anilide-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anilide-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anilide-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anilide-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anilide-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Az anilidek kémiai vegyületek, amelyek formailag az anilinbl származnak (C 6 H 5 NH 2 ): az anilin aminocsoportjában található hidrogénatom helyébe egy karbonsav acilcsoportja lép . Az anilidek az amidok csoportjába tartoznak . Az anilideket karbonsav-anilideknek is nevezik, ezért a karbonsavak származékai .

Az utótag ... anilid névadási lehet tenni szerint IUPAC szabály C-825.

Az amidátok olyan izomer szerkezetet képeznek , amelyben a ketts kötés nem a szén és az oxigén, hanem a szén és a nitrogén között van, és ugyanakkor egy hidroxilcsoport is jelen van .

Gyártás

Az anilidek anilinnel képzdnek az

használat

A gyógyszerek gyakran tartalmaznak anilid funkciót. Ezenkívül egyes klórozott anilidek herbicidként jelentséget nyertek.

Egyéni bizonyíték

  1. Otto-Albrecht Neumüller (Szerk.): Römpps Chemie-Lexikon. 1. kötet: A-Cl. 8. felülvizsgált és kibvített kiadás. Franckh's Verlagshandlung, Stuttgart 1979, ISBN 3-440-04511-0 , 209. o.

Opiniones de nuestros usuarios

Gertrud Pásztor

Végre egy cikk a Anilide, ami könnyen olvasható., Köszönöm ezt a bejegyzést a Anilide

Mate Farkas

Jó cikk a Anilide