Anil KapoorAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anil Kapoor-ről van szó. A Anil Kapoor-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anil Kapoor-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anil Kapoor-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anil Kapoor-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anil Kapoor-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anil Kapoor (született December 24-, 1956-os in Mumbai , India ) egy indiai színész és producer .

élet és karrier

Els sikert 1984-ben ért el Yash Chopra Mashaal cím drámájában játszott szerepével , amelyért Filmfare-díjat kapott a legjobb mellékszereplért , valamint Shekhar Kapur 1987- es Mr. India cím tudományos fantasztikus filmjéért . Anil Kapoor megkapta a Filmfare-díjat a legjobb vezet színészért 1988-ban N. Chandras Tezaab savanyú és 1992-ben Indra Kumars Beta .

Els szerepe egy nemzetközi filmben Prem Kumar volt, a Ki akar milliomos lenni indiai változatának msorvezetje . az Oscar-díjas Slumdog Millionaire filmben , Danny Boyle rendezésében . A 24 amerikai tévésorozat 8. évadjában Anil Kapoor az Omar Hassan nev Kamistan fiktív iszlám állam államfjét alakította, aki békemegállapodást akar kötni az amerikai elnökkel, és ebben megakadályozza cselekmény. 2011-ben Paula Pattonnal és Tom Cruise -szal játszott a Mission: Impossible - Phantom Protocol cím akciófilmben .

2018-ban kinevezték a Mozgóképmvészeti és Tudományos Akadémiára , amely minden évben odaadja az Oscart .

Filmográfia

web Linkek

Commons : Anil Kapoor  - képek, videók és hangfájlok gyjteménye

Egyéni bizonyíték

  1. Apám hazug: Sonam Kapoor . In: Hindustan Times , 2012. március 23. Letöltve: 2017. február 16-án. Sonam Kapoor , lánya: "1956-ban született". 
  2. Az Akadémia 928-at hív meg a tagságra . In: oscars.org (hozzáférés: 2018. június 26.).

Opiniones de nuestros usuarios

Mark Ambrus

Ebben a Anil Kapoor szóló bejegyzésben olyan dolgokat tudtam meg, amiket nem tudtam, úgyhogy most már mehetek aludni

Robert Márkus

A Anil Kapoor szóló bejegyzés nagyon hasznos volt számomra., Köszönöm

Egon Kósa

Köszönöm. A cikk a Anil Kapoor hasznos volt számomra., Nagyon érdekes cikk a Anil Kapoor