Anil K. JainAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anil K. Jain-ről van szó. A Anil K. Jain-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anil K. Jain-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anil K. Jain-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anil K. Jain-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anil K. Jain-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anil Kumar Jain (született január 21-, 1946-os in India ) egy indiai-amerikai számítástechnikai szakember .

Jain tanult az Indian Institute of Technology Kanpur egy fiskolai diplomát 1969-ben és az Ohio State University és a mester fokozatot 1970-ben, és a doktori 1973 1972-ben lett tanársegéd Wayne State University és adjunktusa, 1974 egyetemi docens 1977-ben és 1982-ben a Michigani Állami Egyetem professzora , ahol 1992-ben egyetemi jeles professzor lett, és 1995 és 1999 között a Számítástudományi és Villamosmérnöki Kar vezetje volt.

Foglalkozik a mintafelismeréssel, a számítógépes látással és a biometriával (beleértve az arcfelismerést , az ujjlenyomatokat több szabadalommal).

2007-ben megkapta a W. Wallace McDowell-díjat . Tagja az Amerikai Tudomány Fejldéséért Egyesületnek , az IEEE-nek és a Számítástechnikai Szövetségnek . 2016-ban megválasztották a Nemzeti Mérnöki Akadémiára .

1991 és 1994 között az IEEE tranzakciók szerkesztje volt a minták elemzésével és a gépi intelligenciával kapcsolatban. 2020-ban volt a legtöbbet idézett informatikus a guide2research szerint.

Bettípusok

web Linkek

Egyéni bizonyíték

  1. Az élet adatai az American Men and Women of Science szerint , Thomson Gale 2004
  2. Guide2research , hozzáférés: 2020. szeptember 27

Opiniones de nuestros usuarios

Richard Sári

Jó cikk a Anil K. Jain

Anett Szatmári

A nyelvezet réginek tűnik, de az információk megbízhatóak, és általában minden, ami a Anil K. Jain íródott, nagy bizalmat ad., Nagyon érdekesnek találtam ezt a cikket a Anil K. Jain