Anil CoutoAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anil Couto-ről van szó. A Anil Couto-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anil Couto-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anil Couto-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anil Couto-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anil Couto-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anil Joseph Thomas Couto (született szeptember 22-, 1954-ben a Pemburpa , Goa , India ) az érsek a Delhi .

Élet

Anil Coutót 1981. február 8-án szentelték pappá .

Pope John Paul II nevezte címzetes püspök a Cenculiana és segédpüspök Delhiben a december 22, 2000 . Vincent Michael Concessao delhi érsek 2001. március 11- én szentelte püspöki székbe ; Co- consecrators volt Oswald Gracias érsek Agra és Symphorian Thomas Keeprath OFMCap püspök Jalandhar .

2007. február 24-én XVI Benedek kinevezte . Jalandhar püspökeként és 2012. november 30-án Delhi érsekeként.

web Linkek

Egyéni bizonyíték

  1. ^ Nomina di Ausiliare di Delhi (India) . In: Szentszéki Sajtóiroda: Napilap, 2001. január 17.
elz Hivatal utód
Symphorian Thomas Keeprath OFMCap Dzsálandhár püspöke
20072012
Franco Mulakkal
Vincent Michael Concessao Delhi érsek
2012 óta
...

Opiniones de nuestros usuarios

Janka Marton

Tetszik az oldal, és a Anil Couto szóló cikk az, amit kerestem

Tunde Szilágyi

Ezt a bejegyzést a Anil Couto-ről pont ezt kerestem.

Aron Kertész

Jó cikk a Anil Couto