Anil AggrawalAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anil Aggrawal-ről van szó. A Anil Aggrawal-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anil Aggrawal-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anil Aggrawal-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anil Aggrawal-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anil Aggrawal-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anil Aggrawal (született August 17-, 1956-os ) egy oktató a Forensic Medicine at Maulana Azad Medical College , New Delhi , India . 2000-tl az Anil Aggrawal internetes folyóiratának az igazságügyi orvostan és toxikológia cím internetes folyóiratának szerkesztje . ( ISSN  0972-8066 nyomtatás, ISSN  0972-8074 web).

Bettípusok

web Linkek

Egyéni bizonyíték

  1. https://www.goodreads.com/author/show/1499520.Anil_Aggrawal
  2. Alia Ramaswamy: Reflektorfény: törvényszéki tudósok . In: Business Today, India . Living Media India, 2005. február 27., p. 129 ( anilaggrawal.com [PDF; hozzáférés: 2019. március 10.]).
  3. ^ Forensic Science azoknak, akiknek detektív elméjük van. In: The Hindu . 2004. június 7., Az eredetibl 2007. augusztus 13 - án archiválva ; Letöltve: 2007. augusztus 3 .

Opiniones de nuestros usuarios

Tunde Czakó

A nyelvezet réginek tűnik, de az információk megbízhatóak, és általában minden, ami a Anil Aggrawal íródott, nagy bizalmat ad., Nagyon érdekesnek találtam ezt a cikket a Anil Aggrawal

Erik Laczkó

A hozzám hasonlók számára, akik a Anil Aggrawal keresnek információt, ez egy nagyon jó választás.

Beata Szép

Végre egy cikk a Anil Aggrawal, ami könnyen olvasható., Köszönöm ezt a bejegyzést a Anil Aggrawal