Anike HageAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anike Hage-ről van szó. A Anike Hage-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anike Hage-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anike Hage-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anike Hage-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anike Hage-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anike Hage (született March 19-, 1985-ben a Wolfenbüttel ) német képregény mvész .

Karrier

Anike Hage már az iskolában rajzolt, és a mangákkal való els kapcsolata a Sailor Moon sorozaton keresztül történt . 2003-ban elször vett részt a lipcsei könyvvásáron megrendezett Manga Tehetségversenyen , de nem vették fel. 2004-ben a Turn Back cím közremködésével második helyezést ért el a Történelem 16 évtl kategóriában. Ezt követen megkapta a szervezk megrendelését, hogy tervezzék meg a verseny f motívumát a 2005-ös évre, és felajánlotta, hogy részt vesz a zsri tagjaként a 2005-ös Manga tehetségeirl. Ugyanebben az évben Anike Hage-t Tokyopop aláírta , és 2005 elején els szakmai munkája, az Inspiration megjelent a "Manga Fieber" antológiában. 2005-ben megkapta az érettségit.

A lipcsei 2005-ös Games Convention-en manga megjelenés Nintendo DS- egységeket tervezett , amelyeket jótékonysági célokra árvereztek el az Ebay- vel együttmködve .

2005 novemberében a mvész a dán TV2 televíziós msorszolgáltató megbízásából elkészítette a reklámterveket, amelyeket a dán ni kézilabda-válogatott részvételének elsegítésére használtak a szentpétervári kézilabda-világbajnokságon . Ezenkívül létrehoztak egy 24 oldalas mvet, amely a szkript hosszabb változatát tartalmazta.

2006-tól Anike Hage a Tokyopopon jelentette meg a Gótikus sportok sorozatot , amelynek öt kötete jelent meg. Gótikus Sport-ben megjelent Németországban, Franciaországban, Spanyolországban, Japánban és az USA-ban, és elnyerte a Sondermann Comic-díjat a frankfurti könyvvásáron a 2007 kategóriában a Manga saját kiadású (nemzeti) és jelölték a 2007-es nemzetközi Manga Award . 2008-ban Anike Hage Gudrun Pausewang azonos nev regényének adaptációját a Ravensburger Buchverlag adta ki a Die Wolke-val . 2010 szén a Tokyopop is kiadta a képregényt.

Anike Hage novellái 2010 óta jelentek meg az UniSpiegel és a Dein Spiegel lapokban . 2018-ban egy újabb hosszabb történet jelent meg róla Eislicht-tel , most az Altraverse-szel .

Munka módja

A többi fiatal képregénymvésszel ellentétben Anike Hage kézzel és számítógép nélkül rajzol. Az általa kidolgozott történethez elször ceruzavázlatokat, majd tintarajzokat készített. A raszter fóliákat maga vágja le, a kész oldalakat beolvassa és betkkel ellátja a kiadónál.

stílus

Anike Hages szereplinek nyugati arcvonásaik vannak és kicsi a "pofájuk". Történetei Németországban játszódnak, a Gothic Sports szerint egy középiskolában, amely az elbbire épül. A Der Spiegel rajzait "elegánsnak és kifejeznek" nevezi.

Mvek

  • Inspiráció (2005)
  • Gótikus sport (2006-2010, öt kötet)
  • Az ellenséges szomszédok a Wilhelm Busch és következményei (2007)
  • Die Wolke ( Gudrun Pausewang ifjúsági könyvének képregény-változata 1987-ben, 2008-banjelent meg)
  • Mesés kedvenc könyvem a lovakról és a lovaglásról (Illusztrációk, 2017)
  • Jégfény (2018)

Díj

Egyéni bizonyíték

  1. a b c komikus hsn Wolfenbütteltl. Jetzt.de, 2006. augusztus 6., hozzáférés: 2009. március 17 .
  2. ^ "Gótikus sport". Spiegel-Online, 2007. szeptember 3., Hozzáférés: 2009. március 17 .

web Linkek

Opiniones de nuestros usuarios

Klaudia Benedek

A Anike Hage szóló cikk teljes és jól magyarázott. Én nem vennék el vagy tennék hozzá vesszőt., A Anike Hage szóló cikk teljes és jól elmagyarázott

Imre Kántor

Nagy felfedezés ez a cikk a Anike Hage és az egész oldalról. Egyenesen a kedvencek közé kerül., Nagyszerű felfedezés ez a cikk a Anike Hage és az egész oldal

Jelena Bereczki

Azt hittem, hogy már mindent tudok a Anike Hage, de ebben a cikkben rájöttem, hogy néhány általam jónak hitt részlet nem is olyan jó. Köszönöm az információt