Anika Noni RoseAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anika Noni Rose-ről van szó. A Anika Noni Rose-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anika Noni Rose-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anika Noni Rose-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anika Noni Rose-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anika Noni Rose-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anika Noni Rose (született szeptember 6-, 1972-es a Bloomfield , Connecticut ) egy amerikai színészn és énekesn .

Élet

Az afroamerikai, aki eredetileg állatorvos akart lenni , középiskolában került kapcsolatba az énekléssel és a színészettel. Anika Noni Rose késbb részt vett Florida A & M University , ahol diplomázott a fiskolai diplomát a színházi tanulmányokat . Miután színészként tanult a San Francisco -i Amerikai Konzervatórium Színházban , New Yorkba ment, hogy komoly színészi karriert kezdjen. 1998-ban debütált a Broadway-n , Rusty mellékszerepével a Footloose cím musicalben , amelyet más fellépések követtek a Broadway-n kívüli produkciókban. Áttörését 2004 -ben tapasztalta meg Emmie Thibodeaux részével a Broadway Caroline, Or Change cím darabban , amelyet a musical és a dráma között állítottak fel , ezért elnyerte a neves Tony -díjat a legjobb musical mellékszereplnek , a Theatre World Awardnak és a Drama Desk Award .

A színházi munkával párhuzamosan Anika Noni Rose filmekben és televíziókban is szerepelt a kilencvenes évek végén. 2003 -ban a Justin & Kelly: Beach Party of Love cím American Idol jármben szerepelt , amelyben a verseny döntsei, Kelly Clarkson és Justin Guarini mellett szerepelt . 2006 -ban többször elfoglalta Bill Condont , aki az Oscar -díjra jelölt Dreamgirls Broadway -adaptációban szerepelt , amely ismertette ket a szélesebb amerikai és német nyilvánossággal. A film Diana Ross és a Supremes karrierje alapján egy afro-amerikai énekl trió felemelkedésérl számol be a hatvanas évek elején, amelyet Rose a moziban alig próbált énekesekkel, Beyoncé Knowles- szal és Jennifer Hudsonnal együtt testesített meg. A Majdnem ott cím dalért aranylemezt kapott az USA -ban .

Filmográfia

web Linkek

Egyéni bizonyíték

  1. Music Sales Awards: USA

Opiniones de nuestros usuarios

Izabella Fejes

A hozzám hasonlók számára, akik a Anika Noni Rose keresnek információt, ez egy nagyon jó választás.

Edit Keresztes

Nagyon érdekesnek találom, ahogy ez a poszt a Anika Noni Rose_ íródott, az iskolás éveimre emlékeztet. Milyen szép idő volt, köszönöm, hogy visszavittél hozzájuk.

Nora Boda

Jó cikk a Anika Noni Rose

Viktor Borsos

Ez egy jó cikk a Anika Noni Rose_. A szükséges információkat adja meg, túlzások nélkül