AnijalaAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anijala-ről van szó. A Anijala-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anijala-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anijala-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anijala-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anijala-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Térkép: Észtország
jelz
Anijala
Magnify-clip.png
Észtország

Anijala (német hannial ) falu ( észt küla ) az észt legnagyobb Saaremaa szigeten . A Saaremaa (2017-ig: Lääne-Saare község ) községhez tartozik a Saare járásban .

Népesség és elhelyezkedés

A községnek 27 lakosa van (2016. január 1-jén). A sziget fvárosától, Kuressaarétl tizenkét kilométerre északnyugatra található .

sztori

A 16. században egy malomból kis birtok alakult ki. Késbb a mai falu lett.

1901-ben megépült az Anijala holland szélmalom , amely ma is látható . Az elmúlt években alaposan felújították.

irodalom

web Linkek

Egyéni bizonyíték

  1. Városi adminisztráció Nyugati Saare ( Memento az az eredeti származó december 22, 2016 az Internet Archive ) Info: A archív kapcsolat jött ki automatikusan, és még nem ellenrizték. Kérjük, ellenrizze az eredeti és az archív linket az utasításoknak megfelelen, majd távolítsa el ezt az értesítést. , megtekintve 2016. november 7 @ 1@ 2Sablon: Webachiv / IABot / www.laanesaare.ee

Opiniones de nuestros usuarios

Petronella Horváth

Ebben a Anijala szóló bejegyzésben olyan dolgokat tudtam meg, amiket nem tudtam, úgyhogy most már mehetek aludni

Krisztina Sipos

Ez a bejegyzés a Anijala segített abban, hogy az utolsó pillanatban befejezzem a holnapi munkámat. Már láttam magam előtt, hogy visszamegyek a Wikipédiához, amit a tanárnő megtiltott nekünk. Köszönöm, hogy megmentettél

Maria Orosz

A Anijala nyújtott információk igazak és nagyon hasznosak. Jól van

Mark Kárpáti

Örömmel találtam ezt a cikket a Anijala., Örömmel találtam ezt a cikket a Anijala.