Anifer magyarázatAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anifer magyarázat-ről van szó. A Anifer magyarázat-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anifer magyarázat-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anifer magyarázat-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anifer magyarázat-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anifer magyarázat-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

A Anifer nyilatkozat volt a kiadás bajor hivatalnokok és katonák a hségesküt , hogy a király Lajos király III . Ez történt november 12-én 1918. kikiáltása Szabad Állam Bajorország a moated vár Anif közelében Salzburg és jelentették be november 13- München .

sztori

Ludwig király III. A bajor forradalomra való tekintettel elször Wildenwart kastélyába menekült , majd a Berchtesgaden melletti Ramsauban található Hintersee- be , végül Ausztriába, a Salzburg melletti Schloss Anifbe , mivel a király biztonsága Münchenben, Wildenwart kastélyában vagy Hintersee-nél nem volt garantálva. Az Anifer kastély a bajor Reichsrat Ernst Graf von Moy tulajdonában volt.

Ludwig III. kinevezte a Minisztertanács korábbi elnökét , Otto von Dandlt a Salzburg melletti Anif-palotába 1918. november 12-én . Dandl arra kérte a királyt, hogy mondjon le a trónról . Ludwig nem volt erre kész. Aznap azonban felszabadította a bajor tisztviselket és katonákat a hségeskütl, amelyet vállaltak, mivel már nem volt képes tovább vezetni a kormányt . Ezzel a vadnyilatkozattal Dandl 1918. november 13-án visszatért Münchenbe. Kurt Eisner új bajor kormánya (USPD) 1918. november 13-án tette közzé ezt a nyilatkozatot, magyarázattal együtt, amelyben tudomásul vette a király trónról való lemondását. Valójában azonban sem a király, sem a Wittelsbach család egyetlen tagja sem mondott le soha a bajor trónról.

Az eredeti dokumentum ma elveszett. Erwein von Aretin bajor monarchista jelentése szerint az akkori belügyminiszter, Erhard Auer (MSPD) Eisner iránti bizalmatlanságból tartotta magánál Ludwig nyilatkozatát. Az eredeti elveszett, amikor lakását a hitleri puccs idején megsemmisítették . A bajor F Állami Levéltár Külügyminisztérium állományában csak egy géppel írt példány található, amelynek értelmezése lemondásként szerepel, amelyet Kurt Eisner kézzel adott hozzá.

szöveg

Életem során az emberekkel és az emberekért dolgoztam. A szeretett Bajorország jólétének gondozása mindig is a legfbb törekvésem volt.

Miután az elmúlt napok eseményei azt jelentették, hogy már nem vagyok abban a helyzetben, hogy folytathassam a kormány vezetését, felmentek minden köztisztviselt, tisztet és katonát, hogy az adott körülmények között folytassák a munkát, és felszabadítsam ket a számomra adott hségeskütl.

Anif 1918. november 13.

Ludwig

web Linkek

Opiniones de nuestros usuarios

Eszter Majoros

Régen láttam ilyen didaktikusan megírt cikket a Anifer magyarázat. Nekem tetszik

Reka Bódi

A hozzám hasonlók számára, akik a Anifer magyarázat keresnek információt, ez egy nagyon jó választás.

Erzsebet Virág

Nagy felfedezés ez a cikk a Anifer magyarázat és az egész oldalról. Egyenesen a kedvencek közé kerül., Nagyszerű felfedezés ez a cikk a Anifer magyarázat és az egész oldal

Oliver Csányi

Ez a bejegyzés a Anifer magyarázat segített abban, hogy az utolsó pillanatban befejezzem a holnapi munkámat. Már láttam magam előtt, hogy visszamegyek a Wikipédiához, amit a tanárnő megtiltott nekünk. Köszönöm, hogy megmentettél