Anier GarcíaAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anier García-ről van szó. A Anier García-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anier García-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anier García-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anier García-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anier García-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anier García (született March 9-, 1976-os a Santiago de Cuba ) egy kubai sportoló , aki aranyérmet nyert a 110 méteres gátfutás a 2000-es olimpiai játékok Sydneyben. volt a második kubai olimpiai bajnok egy futópályán - Alberto Juantorena után 1976-ban (400 és 800 méteres futás).

Az 1999- es sevillai és a 2001- es edmontoni világbajnokságon második lett.

Kuba egyik nagy reménye volt az érem megszerzésére a 2004-es athéni olimpiai játékokon , és bronzérmet nyert.

Anier García 1,89 m magas, versenysúlya 79 kg.

Személyes csúcsok

  • 200 m - 22,99 másodperc
  • 110 m gátfutás - 13,00 másodperc

web Linkek

Opiniones de nuestros usuarios

Endre Csizmadia

Nagyszerű poszt a Anier García., Nagyszerű poszt a Anier García.

Oliver Csapó

Néha, amikor az interneten keresel információt valamiről, olyan cikkeket találsz, amelyek túl hosszúak, és olyan dolgokról beszélnek, amelyek nem érdekelnek téged. Tetszett ez a cikk a Anier García, mert lényegre törő, és pontosan arról beszél, amit szeretnék, anélkül, hogy elveszne a haszontalan információkban., Ez egy jó cikk a Anier García., Ez egy jó cikk a Anier García

Imre Szőke

Tetszik az oldal, és a Anier García szóló cikk az, amit kerestem