Anielin (Barciany)Az internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anielin (Barciany)-ről van szó. A Anielin (Barciany)-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anielin (Barciany)-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anielin (Barciany)-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anielin (Barciany)-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anielin (Barciany)-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anielin
Anielin nem rendelkezik címerrel
Anielin (Lengyelország)
Anielin
Anielin
Alapadatok
Állam : Lengyelország
Vajdaság : Warmia-Mazuria
Powiat : Ktrzyn
Gmina : Barciany
Földrajzi elhelyezkedés : 54 ° 14 '  N , 21 ° 14'  E
Lakosok : 0
Gazdaság és közlekedés
Utca : Krelikiejmy Anielin
Vasúti útvonal : nincs vasúti kapcsolat
Következ nemzetközi repültér : DanzigAz Anielin ( német  Angelika ) helyi iroda a lengyelországi Varmia-Mazuria vajdaságban , a Gmina Barciany-ban (vidéki közösség Barten ) a Ktrzyski körzetben ( Rastenburgi járás ).

Földrajzi hely

A helyi iroda Anielin található északi központjában a Warmia-Mazuri Vajdaság, 15 km-re délnyugatra a korábbi kerületi város Gerdauen ( orosz Schelesnodoroschny ) és 20 km-re északnyugatra a mai kerületi metropolisz Ktrzyn ( német  Rastenburg ).

sztori

A most elhagyott települést ( lengyelül Osada ) 1867-ben alapították Vorwerk néven . 1945-ig a Kröligkeim (lengyel Krelikiejmy ) község területén volt a hely , az azonos nev járásban, a kelet-porosz Gerdauen kerületben . 1905-ben Angelikának 32 lakosa volt.

A háború következtében Angelika 1945-ben egész Dél-Kelet-Poroszországgal együtt Lengyelországba érkezett, és megkapta az Anielin név lengyel alakját. Ma ez egy elhagyott lakóövezet, ahol nincsenek lakók és nincsenek épületek, Barciany (Barten) község területéhez tartozik a Ktrzyski körzetben ( Rastenburgi járás ), 1998-ig az Olsztyn vajdaság , azóta a Varmia-Mazuria vajdaság.

templom

1945-ig Angelika része volt a protestáns közösség Löwenstein (lengyelül: Lwowiec ) az egyházi tartomány keletporoszországi az a templom óporosz Unió és a római katolikus plébánia Szent Bruno Insterburg (ma orosz Chernyachovsk ) az akkori egyházmegye Warmia .

forgalom

utca

Anielin helyi irodája a Krelikiejmy (Kröligkeim) fell járhatatlan szárazföldi úton érhet el .

vasút

Anielinnek nincs közvetlen vonatkapcsolata.

Anielin Gradowo vasútállomás

Az Anielin Gradowo vasútállomás földrajzi elhelyezkedése

Néhány kilométerre északkeletre Anielintl 1957 és 2007 között létezett az "Anielin Gradowo" vasútállomás. Ez volt a kiindulási pont a vasútvonal 205 Wielewo (-Schelesnodoroschny) pontja a Lengyel Államvasutak (PKP) , amely azért jött létre 1952 és 1956 között a katonai és késbb is a polgári kereskedelmi célra közötti Népköztársaság és a Lengyel Szovjetunió , és használhassa január 1., 1957. Anielin Gradowo volt az újratölt állomás; mert innen a vasút egyetlen vágányon haladt és 1524 cm nyomtávolsággal. Anielin Gradowo után csak néhány kilométer hosszú elágazás vezetett a Posen - Toru - Skandawa (Schelesnodoroschny) vasút fell Modgarby (Modgarben) közelében .

2007. március 14-én az Anielin Gradowo vasútállomást bezárták. A legtöbb pályarendszer még mindig ott van, és szórványosan használják az árufuvarozáshoz.

Egyéni bizonyíték

 1. Dietrich Lange, Kelet-Poroszország földrajzi hely-nyilvántartása (2005): Angelika
 2. ^ Rolf Jehke, Kröligkeim körzet
 3. B a b c Angelika a GenWikiben
 4. A Gradowo névrész a vasútállomáshoz közelebb es Gradowóra (Althagel) utal
 5. Az egészet lásd:
  Anielin Gradowo az Atlas Kolejowy közelében ,
  Anielin Gradowo Ogólnopolska Baza Kolejowa közelében ,
  Modgarby - Anielin Gradowo Baza Kolejowa közelében ,
  PKP 205-ös vonal: Anielin Gradowo - Wielewo (Schelesn) vasútvonal

Opiniones de nuestros usuarios

Tibor Török

Nagyon érdekesnek találom, ahogy ez a poszt a Anielin (Barciany)_ íródott, az iskolás éveimre emlékeztet. Milyen szép idő volt, köszönöm, hogy visszavittél hozzájuk.

Klara Czakó

Örömmel találtam ezt a cikket a Anielin (Barciany)., Örömmel találtam ezt a cikket a Anielin (Barciany).

Cecilia Faragó

A Anielin (Barciany) nyújtott információk igazak és nagyon hasznosak. Jól van