Aniek van KootAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Aniek van Koot-ről van szó. A Aniek van Koot-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Aniek van Koot-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Aniek van Koot-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Aniek van Koot-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Aniek van Koot-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Aniek van Koot (született August 15-, 1990-es a Winterswijk ) egy holland kerekesszék teniszez .

Karrier

Aniek van Koot tízéves korában kezdett kerekesszékes teniszezni, és a paraplegic osztályban indult . Rövidített jobb lábával született, és számos sikertelen korrekciós mtét után amputálták.

2012 -ben vett részt elször a paralimpiai játékokon . Rögtön a döntbe jutott egyesben és párosban is. Egyéniben Esther Vergeer legyzte 0: 6, 3: 6 -ra . A ketts döntt partnere Jiske Griffioennel elvesztette Esther Vergeer és Marjolein Buis ellen 1: 6, 3: 6 arányban. 2016 -ban újabb ezüstérmet szerzett Rio de Janeiróban . A döntben Jiske Griffioen gyzte le három szettben. Párosban sikerült aranyérmet szereznie Griffioennel.

A kerekesszékes teniszmestereken háromszor szerepelt az egyéni döntben. 2011 -ben Esther Vergeer, 2012 -ben Jiske Griffioen gyzte le. 2014 -ben megnyerte a címet, miután három szettben legyzte Griffioent. Párosban eddig öt döntbl hármat nyert. 2009 -ben és 2011 -ben vereséget szenvedett Griffioen oldalán, 2010 -ben Sharon Walravennel , 2012 -ben és 2015 -ben pedig ismét Griffioennel nyert . A Grand Slam versenyeken az els két bajnoki címét egyéniben ünnepelte, az Australian Openen és a US Openen nyert . Eddig tíz páros címet szerzett. 2013 -ban Grand Slam -et sikerült rendeznie Jiske Griffioennel, amikor megnyerte a szezon mind a négy Grand Slam -tornáját.

A világranglistán Aniek van Koot átmenetileg átvette a vezetést egyesben és párosban is. Elször sikerült neki egyesben 2013. január 28 -án, párosban pedig 2010. július 26 -án.

web Linkek

Commons : Aniek van Koot  - képek, videók és hangfájlok gyjteménye

Opiniones de nuestros usuarios

Alexa Szép

Nagy felfedezés ez a cikk a Aniek van Koot és az egész oldalról. Egyenesen a kedvencek közé kerül., Nagyszerű felfedezés ez a cikk a Aniek van Koot és az egész oldal

Marian Márkus

Ezt a bejegyzést a Aniek van Koot-ről pont ezt kerestem.

Magda Béres

Köszönöm. A cikk a Aniek van Koot hasznos volt számomra., Nagyon érdekes cikk a Aniek van Koot