Anicet LavodramaAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anicet Lavodrama-ről van szó. A Anicet Lavodrama-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anicet Lavodrama-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anicet Lavodrama-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anicet Lavodrama-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anicet Lavodrama-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anicet Richard Lavodrama Ondoma (született július 4, 1963-as a Bangui ) egykori kosárlabdázó a Közép-afrikai Köztársaságban , aki aktív a Spanyolország 1985-1998 , valamint a nemzeti csapat a Közép-afrikai Köztársaságban 1987-ben a afrikai bajnokság , és így a következ évben csak az olimpiai játékokon való részvételükért .

1981-tl a Houstoni Baptista Egyetem csapatában tevékenykedett az NCAA-ban , és az Los Angeles Clippers az NBA 1985-ös draftjának harmadik fordulójában választotta . Spanyolországba költözött, ahol karrierje végéig maradt. Legtöbbször az OAR Ferrol csapatában tevékenykedett , ahol mindig az ACB ligában játszott, kivéve az 1987/88 - as szezont. Miután a klubnak 1994-ben gazdasági okokból be kellett fejeznie a mérkzést, Lavodrama 1998-ig összesen három szezont teljesített a Fórum Valladolid és egy a Joventut de Badalona csapatában . 344 mérkzést teljesített az ACB Ligában, amelyeken 4624 pontot, 2419 lepattanót és 394 lövést blokkolt .

Az 1987-es afrikai bajnokság megnyerésével Lavodrama részt vett az 1988-as olimpiai játékokon, ahol 20,6 ponttal és 10,9 lepattanóval vezette a Közép-afrikai Köztársaság válogatását. Végül csapata a tizenkét résztvev közül a tizedik helyet szerezte meg.

Aktív karrierje után különböz pozíciókban dolgozott a CB Valladolidnál, a FIBA és az NBA irányító testületénél - a Cleveland Cavaliers franchise-nál, mieltt 2007 Player ügynöke lett volna.

Egyéni bizonyíték

  1. Statisztikák az ACB ligában ( az eredeti emléke 2011. május 25-tl az internetes archívumban ) Információ: Az archív linket automatikusan beillesztették, és még nem ellenrizték. Kérjük, ellenrizze az eredeti és az archív linket az utasításoknak megfelelen, majd távolítsa el ezt az értesítést. @ 1@ 2Sablon: Webachiv / IABot / www.acb.com
  2. Olimpiai statisztikák a sports-refence.com oldalon (angol)
  3. Ular Táblázatos önéletrajz (angol) (PDF; 28,2 kB)

Opiniones de nuestros usuarios

Peter Bartha

A hozzám hasonlók számára, akik a Anicet Lavodrama keresnek információt, ez egy nagyon jó választás.

Etel Benkő

A Anicet Lavodrama nyújtott információk igazak és nagyon hasznosak. Jól van

Alexander Szekeres

Ebben a Anicet Lavodrama szóló bejegyzésben olyan dolgokat tudtam meg, amiket nem tudtam, úgyhogy most már mehetek aludni