Anicée AlvinaAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anicée Alvina-ről van szó. A Anicée Alvina-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anicée Alvina-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anicée Alvina-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anicée Alvina-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anicée Alvina-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anicée Alvina (született január 28-, 1953-as a Boulogne-Billancourt , November 10-, 2006-os in Paris ), valójában Anicée Schahmaneche vagy Shahmanesh , volt francia énekes és színészn .

Francia anya és iráni apa házasságában született Alvina tanfolyamokon vett részt a Saint-Germain-en-Laye Konzervatóriumban és a párizsi Színészstúdióban . Michel Audiard 1970-ben hozta t filmre, ahol Annie Girardot mellett játszott az Elle boit pas, elle fume pas, elle drague pas, mais ... elle cause! debütált. Már a második filmjében, a Lewis Gilberts Friends-ben , Sean Bury mellett Michelle fszerepét játszotta. A tévében Nicole-ként, Christiane Krüger mellett a Christa-ban (1971, Yves Ciampi ) és Dinharzade-ként szerepelt Claude Jade mellett a Shéhérazade-ban (1971). A Guy Casarils Le Rempart des Beguines volt az áttörés a csillag 1972-ben. Lewis Gilbert Paul és Michelle- vel folytatta a Friends cím hsök történetét . Alain Robbe-Grillet 1974-ben a Glissements progressifs du désir ( A vágy állandó siklása) ni fszerepljéért, 1975-ben pedig Jean-Louis Trintignant és Philippe Noiret mellett Carolina de Saxe fszerepéért játszotta a Le jeu avec le feu-ban . Ugyanebben az évben Jacques Doniol-Valcroze adta neki a címszerepet az Une femme fatale ( Siren Song ) c . Filmben , amelyet Jacques Weber varázsolt el. A 1977 játszotta a Dino Risi által Anima Persa mellett Catherine Deneuve és Vittorio Gassman .

volt ismert Németországban az 1970-es a francia filmek A Barikád Point du Jour , The House of Pleasure Rue Provence és Gérard Blains Egy ember kezd régi és Robert Stack . 1979-ben nagy népszerségre tett szert Bernard Queysanne Les 400 coups de Virginie cím vígjátéksorozatában . Alvinának az 1980-as években kevés szerepe volt: a Yume, yume no ato (1981) japán filmben , a L'Honorable société (1981) és Bernard Queysanne Diane Lanster (1983) címszerepében . Gérard Blain 1995-ben visszahozta a képernyre a Jusqu'au bout de la nuit cím filmre . Irányítása alatt 2000 - ben az Ainsi soit-il- ben is játszott .

Színészi karrierje mellett szólistaként és az Ici Paris együttessel jelent meg .

Anicée Alvina, aki kamaszkora óta dohányzott, 2006-ban 53 éves korában halt meg tüdrákban .

Filmográfia (válogatás)

irodalom

  • A felfedezés. In: Lui (német kiadás), 1978. július.

web Linkek

Opiniones de nuestros usuarios

Szilard Jenei

Nagyon érdekes ez a bejegyzés a Anicée Alvina., Azt hittem, már mindent tudok a Anicée Alvina., Nagyon érdekes ez a bejegyzés a Anicée Alvina.

Ferenc Benkő

A nyelvezet réginek tűnik, de az információk megbízhatóak, és általában minden, ami a Anicée Alvina íródott, nagy bizalmat ad., Nagyon érdekesnek találtam ezt a cikket a Anicée Alvina