AniccaAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anicca-ről van szó. A Anicca-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anicca-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anicca-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anicca-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anicca-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Aniccsa ( Pali : ; szanszkrit : , anitya ; japán. , muj ; khmer : , aniccam ; Thai : , à-nit-Jang ) egyike a három jellemz (aniccsa, dukkhát , anatta ) a A buddhizmus és az impermanencia, az összes lény állandóságának fogalma, a buddhizmus egyik alapvet tanítása. E tan szerint kivétel nélkül minden az állandóság folyásában van, még bolygók, csillagok és istenek is alá vannak vetve. Ez tapasztalható az emberi életben az öregedésben, a születés és az újjászületés ciklusában ( szamszára ), valamint a veszteség minden lehetséges tapasztalatában.

Mivel minden dolog nem állandó , minden hozzájuk való ragaszkodás hiábavaló és szenvedéshez vezet. Az anicca megszüntetésének egyetlen módja a nirvána elérése. A Nirvana az egyetlen létforma, amely nem ismeri az állandóságot, a bomlást vagy a halált. A Nirvana Szútrában azt mondják, hogy minden összetett, felépített dolog és állapot "átmeneti" - egyetlen kivétel ez alól a Nirvana és a Buddha (a Nirvana megszemélyesítése).

Lásd még

Opiniones de nuestros usuarios

Agnes Sárközi

Ezt a bejegyzést a Anicca-ről pont ezt kerestem.

Marina Miklós

A Anicca szóló információ nagyon érdekes és megbízható, mint a többi cikk, amit eddig olvastam, ami már sok, mert már majdnem egy órája várok a Tinder-randimra, és nem jön, szóval szerintem felültetett. Megragadom az alkalmat, hogy hagyjak néhány csillagot a társaságnak és szarok a kibaszott életemre

Erna Ambrus

Ez egy jó cikk a Anicca_. A szükséges információkat adja meg, túlzások nélkül

Dora Boda

Ebben a Anicca szóló bejegyzésben olyan dolgokat tudtam meg, amiket nem tudtam, úgyhogy most már mehetek aludni

Tamara Kocsis

Nagy felfedezés ez a cikk a Anicca és az egész oldalról. Egyenesen a kedvencek közé kerül., Nagyszerű felfedezés ez a cikk a Anicca és az egész oldal