Aníbal ZañartuAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Aníbal Zañartu-ről van szó. A Aníbal Zañartu-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Aníbal Zañartu-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Aníbal Zañartu-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Aníbal Zañartu-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Aníbal Zañartu-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Aníbal Zañartu Zañartu (* 1847 in Concepción , február 1-, 1902-ben a Tomé ) volt chilei politikus , aki járt elnöke 1901 .

Élet

Aníbal Zañartu Zañartu a Liceo de Concepción -on végzett, miután jogi tanulmányokat folytatott a Chilei Egyetemen, majd ügyvédként dolgozott. szolgált 1881-1882, mint ügyviv (ügyviv) a nagykövetség Ecuador . A Nemzeti Kongresszusban (Congreso Nacional) a Partido Liberálishoz való visszatérése után volt , kezdetben 1882 és 1888 között a Képviselház (Cámara de Diputados) tagja , 1885 -ben a Képviselház elnöke. 1885 és 1886 között külügyminiszter és gyarmatosítási miniszter (Ministro de Relaciones Exteriores y Colonización) volt Domingo Santa María González kormányában , aki 1881 és 1886 között volt elnök. Jose Manuel Balmaceda késbbi kormányában , aki 1886-1891 köztársasági elnök volt, elször 1887 és 1888 között volt belügyminiszter (Ministro del Interior) . 1888 és 1902 közötti halála között a szenátus (Senado) tagja volt.

Federico Errázuriz Echaurren elnök kormányában , aki 1896 és 1901 között uralkodott , Zañartu 1896 -ban és 1901 -ben ismét belügyminiszter volt. 1901 -ben alelnök (alelnök) is volt . Amikor Federico Errázuriz Echaurren 1901. július 12 -én szívrohamban meghalt, Aníbal Zañartu vette át az ideiglenes elnöki tisztséget , amelyet 1901. szeptember 18 -án átadott Germán Riesco Errázuriz megválasztott utódnak .

Testvére Manuel Zañartu Zañartu politikus volt , aki parlamenti képvisel és pénzügyminiszter volt, míg unokaöccse, Enrique Zañartu Prieto is többször volt képvisel, szenátor és miniszter.

Webes link

Egyéni bizonyíték

  1. ^ Chile: Elnökök az uralkodókban

Opiniones de nuestros usuarios

Alexandra Kardos

Valami mást kellett találnom a Aníbal Zañartu, nem a tipikus dolgokat, amiket mindig az interneten olvasol, és tetszett ez a _változós cikk., Nagyszerű poszt a Aníbal Zañartu

Gabor Veres

Apukám kihívott, hogy a házi feladatomat a Wikipédia használata nélkül csináljam meg, mondtam neki, hogy sok más oldal keresésével is meg tudom csinálni. Szerencsémre rátaláltam erre a honlapra, és ez a cikk a Aníbal Zañartu-ról segített befejezni a házi feladatomat. Már majdnem kísértésbe estem, hogy belépjek a Wikipédiára, mert nem találtam semmit a Aníbal Zañartu-ről, de szerencsére itt találtam, mert akkor apám megnézte a böngészési előzményeket, hogy hol jártam. El tudod képzelni, ha bekerülnék a Wikipédiára? Szerencsére megtaláltam ezt a weboldalt és a cikket a Aníbal Zañartu itt. Ezért adom neked az öt csillagot

Laszlo Lengyel

Ezt a bejegyzést a Aníbal Zañartu-ről pont ezt kerestem.