Aníbal MilhaisAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Aníbal Milhais-ről van szó. A Aníbal Milhais-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Aníbal Milhais-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Aníbal Milhais-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Aníbal Milhais-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Aníbal Milhais-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Aníbal Augusto Milhais-t (* 1885. július 9. , Valongo , Murça , 1970. június 3. uo., Ma már Valongo de Milhais néven emlegetik ) az els világháború legmagasabb portugál katonájának díszítették . volt egy. a torony és a kard rendjét országában a legnagyobb megtiszteltetésnek tüntette ki . Soldado Milhões vezetéknéven vált ismertté , német milliomos katona .

Élet

Háború eltti idszak

Milhais a háborúig farmerként dolgozott.

Az els világháborúban

1915. július 30-án Milhais-t besorozták a gyalogságba. 1917-ben csatlakozott a portugál expedíciós erkhöz . Ezt a nyugati fronton hozták létre , miután a Német Birodalom 1916. március 9-én hadat üzent Portugáliának. Milhais-t a 2. gyaloghadosztály Trás os Montes dandárjának 15. zászlóaljához rendelték, 1917-ben Franciaországba helyezték és ott telepítették Flandriába . 1918. április 9-én, a negyedik flandriai csata kezdetén, a front azon részén, ahol a brit csapatok mellett a portugál hadosztályt telepítették, tömegesen megtámadták a német csapatok, így a szövetséges csapatoknak súlyos veszteségekkel kellett kivonulniuk. Milhais Lewis géppuska lövjeként biztosította a ravaszt. Könny gépfegyverével az állomásán maradt, és addig ltte az ellenséget, amíg a lszere tartott. Végül a németek úgy döntöttek, hogy megkerülik álláspontját, Milhais-t három napra egyedül hagyva az ellenséges vonalak mögött. A harmadik napon, Milhais felfedezett egy skót rnagy egy mocsárban. Megmentette ezt a fulladástól, majd elérte vele a szövetséges vonalakat. Amikor visszatért egységéhez, felügyelje a következ szavakkal köszöntötte:

Tu és Milhais, mas vales Milhões!

- A neved Milhais, de milliókat érsz!

Míg Milhais maga is hallgatott az ellenséges vonal mögött zajló eseményekrl, a megmentett tiszt beszámolt az eseményekrl a székházának. Néhány hónappal késbb Milhais ismét visszavonulást biztosított Lewis MG-jével. Ezt mind a belga, mind a brit jelentések megemlítették.

A háború utáni élet

Milhais 1919. február 2-án tért vissza hazájába. Feleségül vette Terese-t, és a párnak kilenc [egy másik forrás szerint tíz] gyermeke született. 1928-ban Milhais Brazíliába emigrált . Ott hsként ünnepelte a portugál közösség. Amikor pénzügyi nehézségekbe ütközött, pénzt gyjtöttek érte, hogy ugyanabban az évben visszatérhessen Portugáliába. Hazájában visszatért a mezgazdaságba, és állami nyugdíjat kapott. 1970. június 3-án halt meg születési helyén, amelyet most róla neveztek el.

Díjak és kitüntetések

Augusztus 31-én, 1918. Milhais megkapta a legmagasabb portugál díjat, a Rend a torony és a kard, a csatatéren eltt 15.000 katonák össze .

1924. július 8-án a portugál parlament úgy döntött, hogy születési helyét Valongo névre Valongo de Milhais névre kereszteli .

Portugáliában több memlék emlékezik Milhais-ra.

A portói katonai múzeum a következket tartalmazza: a pisztoly, a bankkönyv és a Milhais-rend látható.

film forgatás

Milhais történetét 2018-ban forgatták Soldado Milhões címmel . Rendezte: Jorge Paixão da Costa és Gonçalo Galvão Teles . Graciano Dias , João Luís Arrais és Miguel Borges játszották a fszerepeket . A film német fordításban jelent meg Alone on the Front néven .

Irodalom Milhais-ról

José Leon Machado: Milhões: Tragicomédia em 2 Atos , szerkeszt: Edições Vercial, megjelent 2018-ban.

web Linkek

Egyéni bizonyíték

  1. Egyedül elöl a Filmstarts.de oldalon
  2. Milhões: Tragicomédia em 2 Atos az Amazon.de oldalon

Opiniones de nuestros usuarios

Blanka Csontos

Jó cikk a Aníbal Milhais

Tamas Borbély

Ezt a bejegyzést a Aníbal Milhais-ről pont ezt kerestem.

Petra Sándor

Nagy felfedezés ez a cikk a Aníbal Milhais és az egész oldalról. Egyenesen a kedvencek közé kerül., Nagyszerű felfedezés ez a cikk a Aníbal Milhais és az egész oldal

Emerencia Majoros

Helyes. Megadja a szükséges információkat a Aníbal Milhais., Helyes

Natalia Máté

A Aníbal Milhais szóló cikk teljes és jól magyarázott. Én nem vennék el vagy tennék hozzá vesszőt., A Aníbal Milhais szóló cikk teljes és jól elmagyarázott