Aníbal de PeñaAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Aníbal de Peña-ről van szó. A Aníbal de Peña-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Aníbal de Peña-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Aníbal de Peña-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Aníbal de Peña-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Aníbal de Peña-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Aníbal de Peña (született May 11-, 1933-as a Barahona ) egy dominikai énekes, zongorista és zeneszerz.

De Peña Fellito Martínez tanítványa volt, és tizenkét évesen komponálta els dalát; Muchachita de mi Pueblo az els szakmai munkája . Áttörése zenészként akkor történt, amikor második lett a La Voz Dominicana versenyén Petán Trujillo irányításával . Ellenezte Rafael Trujillo diktatúráját , ezért börtönbe került.

Késbb énekesként lett híres hazájában, de Puerto Ricóban, Venezuelában és az USA-ban is. Els lemeze, a Mi Debilidad (a B oldali Tu No Tienes La Culpával ) Aris Bueso hegedmvésszel azonnal sikert aratott; Mi Debilidadot késbb többek között Blanca Rosa Gil , Felipe Pirela , Daniel Santos és Niní Cáffaro rögzítette . 1966-ban kiadta az LP Los Diplomaticos-t a Kubaney kiadónál . Újabb nagylemezt vett fel Rafael Solanóval . Nemzetközi sikereket ért el olyan címekkel is, mint Déjame Beber , Virgen Negra , Muchachita de mi Pueblo és Egoísmo .

De Peña írta az Constitucionalista himnusz szövegét és kompozícióját az 1965 áprilisi lázadás résztvevinek, komponálta a Partido Revolucionario Dominicano himnuszt José Francisco Peña Gómez szövege alapján, valamint a Dominikai Köztársaság második nemzetközi dalfesztiváljára az Enriquillo monumentális darabot . Megtisztelték az Al Mérito de Duarte, Sánchez y Mella renddel , a domonkos kormány legnagyobb megkülönböztetésével.

dagad

Opiniones de nuestros usuarios

Kati Dobos

Nagyon érdekes ez a bejegyzés a Aníbal de Peña., Azt hittem, már mindent tudok a Aníbal de Peña., Nagyon érdekes ez a bejegyzés a Aníbal de Peña.

Geza Rigó

Köszönöm ezt a bejegyzést a Aníbal de Peña, pont erre volt szükségem., Köszönöm ezt a bejegyzést a Aníbal de Peña, pont erre volt szükségem.

Henriette Ambrus

Ez egy jó cikk a Aníbal de Peña_. A szükséges információkat adja meg, túlzások nélkül