AnibalAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anibal-ről van szó. A Anibal-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anibal-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anibal-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anibal-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anibal-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anibal Auto SL volt spanyol gyártó autók .

Cégtörténet

A tervez Francisco Podadera 1986-tól különböz Raider nev prototípusokat tervezett . 1990-ben megalapította cégét Motrilben, és elkezdett autókat gyártani. 1992-ben a gyártás 50 példány elkészülte után fejezdött be.

jármvek

Az egyetlen F-100-as modell egy kétüléses kupé volt, amely a Seat Ibiza gyártmányú volt . A meghajtást a Seat négyhengeres motorja biztosította , 1500 cm³ hengerrtartalommal . A motor teljesítménye 66 kW (90 LE ) vagy 74 kW (100 LE) volt szívócsonk-befecskendezéssel . A tervezéssel kapcsolatos maximális sebesség 193 km / h volt.

irodalom

Opiniones de nuestros usuarios

Olga Mayer

A Anibal szóló cikk teljes és jól magyarázott. Én nem vennék el vagy tennék hozzá vesszőt., A Anibal szóló cikk teljes és jól elmagyarázott

Edith Kertész

Nagyon érdekes ez a bejegyzés a Anibal., Azt hittem, már mindent tudok a Anibal., Nagyon érdekes ez a bejegyzés a Anibal.

Emese Végh

A nyelvezet réginek tűnik, de az információk megbízhatóak, és általában minden, ami a Anibal íródott, nagy bizalmat ad., Nagyon érdekesnek találtam ezt a cikket a Anibal

Livia Mihály

Végre! Manapság úgy tűnik, hogy ha nem írnak neked tízezer szavas cikkeket, akkor nem örülnek. Uraim tartalomírók, ez egy jó cikk a Anibal