Anianus (Wilparting)Az internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anianus (Wilparting)-ről van szó. A Anianus (Wilparting)-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anianus (Wilparting)-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anianus (Wilparting)-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anianus (Wilparting)-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anianus (Wilparting)-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Saint Anianus (* 6. század vagy 7. század November 15, 697 in Irschenberg (bizonytalan)) volt keresztény diakónus és missziós a 7. században.

A legenda szerint Anianus és nagybátyja, Marinus nemes ír skót származású volt. A Róma Marinus pápa Eugene I. a püspök , hogy elrendeltek és Anianus diakónus. Együtt a két keresztény hitre a mai késbbi Miesbach a Fels-Bajorország található Tegernsee völgyben, ahol éltek, mint egy remete, mint 40 éve. A legenda szerint Marinust vandálok gyilkolták meg . Miután megtudta Marinus vértanúságát , Anianus állítólag ugyanazon a napon halt meg csodálatos halált.

Az Irschenberg melletti Wilparting zarándoktemplomot Szent Marinusnak és Szent Anianusnak szentelik.

A férfi nevek Anian és Anjan származnak a neve Anianus . Több szent viseli az Anianus nevet, amely a keresztény hagyományban az alexandriai Anianusra nyúlik vissza . Az Anja ni keresztnév viszont nem Anianus -ból származik, hanem Anna orosz háziállat -formája .

irodalom

web Linkek

Commons : Heiliger Anianus  - Képek, videók és hangfájlok gyjteménye

Opiniones de nuestros usuarios

Brigitta Sipos

Valami mást kellett találnom a Anianus (Wilparting), nem a tipikus dolgokat, amiket mindig az interneten olvasol, és tetszett ez a _változós cikk., Nagyszerű poszt a Anianus (Wilparting)

Regina Imre

Örömmel találtam ezt a cikket a Anianus (Wilparting)., Örömmel találtam ezt a cikket a Anianus (Wilparting).

Elvira Bereczki

A Anianus (Wilparting) szóló cikk teljes és jól magyarázott. Én nem vennék el vagy tennék hozzá vesszőt., A Anianus (Wilparting) szóló cikk teljes és jól elmagyarázott

Etel Kalmár

A hozzám hasonlók számára, akik a Anianus (Wilparting) keresnek információt, ez egy nagyon jó választás.