Anian ZollnerAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anian Zollner-ről van szó. A Anian Zollner-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anian Zollner-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anian Zollner-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anian Zollner-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anian Zollner-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anian Zollner (született február 21-, 1969-es a Burghausen , Fels-Bajorország ) német színész .

Élet

Zollner Bajorországban született, Münchenben ntt fel, és Abiturját az ottani Maximiliangygimnáziumban végezte el. Közéleti szolgálata után a berlini Ernst Busch Színmvészeti Akadémián kezdett tanulni , amelyet 1995 -ben végzett.

1996 -ban Anian Zollnert Margarethe von Trotta rendez fszerepbe helyezte az Ígéret cím filmben . A filmekben és a televízióban más szerepek következtek. Például játszott az ARD többrészes sorozatában, a Klemperer - Egy élet Németország számára . Sorozatokban számos epizódszerep követte, köztük Praxis Bülowbogen és Az utolsó tanú .

Zollner film- és televíziós munkája mellett színházi színészként is megjelent. A Wiener Festwochen mellett többek között a Schauspiel Kölnben és a bécsi Burgtheaterben jegyezte el .

Az Ich und Kaminski - alapuló regénye Daniel Kehlmann  - Zollner meg egy hangjáték zenét, ezt követte még néhány. Három idegen nyelvet beszél (spanyol, francia, angol), 1990 óta Berlinben, 2016 óta pedig Hamburgban él .

2021 -ben részt vett az ActOut kiránduló kampányban a Süddeutsche Zeitung Magazinban , 5. szám 2021. február 5 -tl.

Mozi (válogatás)

Televízió (válogatás)

Színház (válogatás)

web Linkek

Opiniones de nuestros usuarios

Ilona Lázár

Nagyon érdekesnek találom, ahogy ez a poszt a Anian Zollner_ íródott, az iskolás éveimre emlékeztet. Milyen szép idő volt, köszönöm, hogy visszavittél hozzájuk.

Alex Kelemen

A Anian Zollner szóló bejegyzés nagyon hasznos volt számomra., Köszönöm

Judith Deák

Helyes. Megadja a szükséges információkat a Anian Zollner., Helyes

Laura Fülöp

A Anian Zollner szóló információ nagyon érdekes és megbízható, mint a többi cikk, amit eddig olvastam, ami már sok, mert már majdnem egy órája várok a Tinder-randimra, és nem jön, szóval szerintem felültetett. Megragadom az alkalmat, hogy hagyjak néhány csillagot a társaságnak és szarok a kibaszott életemre