Anian SossauAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anian Sossau-ről van szó. A Anian Sossau-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anian Sossau-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anian Sossau-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anian Sossau-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anian Sossau-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anian Sossau ( 2000. január 14. ) német sífutó .

Karrier

Az SC Eisenärztért versenyz Sossau fleg az Alpencup U18 és U20 versenyein vett részt 2016 és 2020 között . Befejezte a kilencedik a 2018/19 szezonban , és a 11. helyen a U20 összetettben a 2019/20 szezonban. A 2019 Junior Világbajnokságon a Lahti , nyerte a bronzérmet a relét. 10 km-es gyorsúszáson felül a 33. helyet és a sprintben a 23. helyet is megszerezte. A 2019/20-as szezonban elször kezdte a drezdai világkupát , és a sprintben az 50., a csapat a sprintben a 17. helyen végzett. A 2020-as Oberwiesenthalban zajló junior világbajnokságon váltóban hetedikként, sprintben ötödikként, csapatsprintben pedig harmadik helyen végzett a 2020-as német bajnokságon . A 2020/21-es szezon elején Ulrichenben kezdett elször az Alpesi Kupában, és 15 km-es gyorsúszásban a 23., a sprintben pedig a kilencedik helyen végzett. A 2021 -ben Vuokattiban megrendezett U23-as világbajnokságon a 46. helyet szerezte meg 15 km gyorsúszás felett és a 15. helyet a sprintben. A szezon csúcspontján, a 2021 -ben Oberstdorfban zajló skandináv síbajnokságon a sprintben a 38. helyen végzett.

web Linkek

Opiniones de nuestros usuarios

Akos Pintér

Jó cikk a Anian Sossau

Magdolna Varga

Valami mást kellett találnom a Anian Sossau, nem a tipikus dolgokat, amiket mindig az interneten olvasol, és tetszett ez a _változós cikk., Nagyszerű poszt a Anian Sossau

Tamara Szalay

A Anian Sossau nyújtott információk igazak és nagyon hasznosak. Jól van

Alexa Deák

A Anian Sossau szóló információ nagyon érdekes és megbízható, mint a többi cikk, amit eddig olvastam, ami már sok, mert már majdnem egy órája várok a Tinder-randimra, és nem jön, szóval szerintem felültetett. Megragadom az alkalmat, hogy hagyjak néhány csillagot a társaságnak és szarok a kibaszott életemre