Aniakchak nemzeti emlékm és természetvédelmi területAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Aniakchak nemzeti emlékm és természetvédelmi terület-ről van szó. A Aniakchak nemzeti emlékm és természetvédelmi terület-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Aniakchak nemzeti emlékm és természetvédelmi terület-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Aniakchak nemzeti emlékm és természetvédelmi terület-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Aniakchak nemzeti emlékm és természetvédelmi terület-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Aniakchak nemzeti emlékm és természetvédelmi terület-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Aniakchak nemzeti emlékm és természetvédelmi terület
Aniakchak kaldera
Aniakchak kaldera
Aniakchak nemzeti emlékm és rezervátum (Alaszka)
(É 56 ° 51  45 , ny. 157 ° 43  30 )
Elhelyezkedés: Alaszka , Egyesült Államok
Következ város: Lazac király
Terület: 555,1 km²
Alapítás: 1978. december 1
Látogatók: 26 (2007)
i3 i6

Aniakchak Nemzeti Emlékm és megrzése (német Aniakchak Nemzeti Emlékm és megrzése ) az irányítása alatt a Nemzeti Park Szolgálat -standing National Monument az Amerikai Egyesült Államok , amely a nehezen elérhet területet a Alaszkai-félsziget a vulkáni Aniakchak a Az Aleut Range véd.

A félsziget vadon él állatok szentélyeinek láncolatában található, amely magában foglalja a Katmai Nemzeti Parkot , a Becharof Nemzeti Vadvédelmi menedéket , az Alaszkai -félsziget nemzeti vadvédelmi menedékhelyét , az Aniakchak nemzeti emlékmvet és az Izembek Nemzeti Vadvédelmi menedéket .

A nemzeti emlékm f attrakciója az Aniakchak kaldera , amely utoljára 1931 -ben volt aktív. Benne , a Meglepetés -tó kráter -tóval az Aniakchak -folyó forrása, amely 600 méteres mélyedésen vezet át a Csendes -óceánba . 1978. december 1-jén az úgynevezett csendes - óceáni tzgyrhöz tartozó kráter környékét nemzeti memlékké nyilvánították, és 555 km² területet ölelt fel. Két évvel késbb, 1980. december 2 -án az Alaszkai Nemzeti Érdekvédelmi Tervezeten belül egy 1885 km² -es természetvédelmi terület (természetvédelmi terület ) bvítése következett . A területek abban különböznek, hogy az megrizze, vadászat továbbra is megengedett a jogi szabályozás az állam Alaszka.

A szentély

Az Aniakchak Nemzeti Memlék és Természetvédelmi Területnek nincs látogatóközpontja, és szinte kizárólag a Salmon király által bérelt hidroplánnal érhet el . A repülgépek a Meglepetés -tavon szállnak le, mivel nincs kifutópálya. A megrzéshez tartozó part menti sáv hajóval is megközelíthet. Ezen kívül nincsenek szervezett kempingek, sem egyéb létesítmények vagy szolgáltatások. A mindössze 26 regisztrált látogatóval az Aniakchak vulkánvidék volt a legkevésbé látogatott terület a Nemzeti Park Szolgálat látogatói számára elérhet egységei között 2007-ben .

web Linkek

Commons : Aniakchak National Monument and Preserve  - képek, videók és hangfájlok gyjteménye

Opiniones de nuestros usuarios

Ferenc Baranyai

Nagyon érdekesnek találom, ahogy ez a poszt a Aniakchak nemzeti emlékm és természetvédelmi terület_ íródott, az iskolás éveimre emlékeztet. Milyen szép idő volt, köszönöm, hogy visszavittél hozzájuk.

Roland Szarvas

A Aniakchak nemzeti emlékm és természetvédelmi terület nyújtott információk igazak és nagyon hasznosak. Jól van

Diana Végh

Tetszik az oldal, és a Aniakchak nemzeti emlékm és természetvédelmi terület szóló cikk az, amit kerestem

Erna Vas

A Aniakchak nemzeti emlékm és természetvédelmi terület szóló bejegyzés megnyert nekem egy fogadást, mi kevesebb, hogy jó pontszámot hagyjon., A Aniakchak nemzeti emlékm és természetvédelmi terület szóló információ megnyert nekem egy fogadást, mi kevesebb, hogy jó pontszámot hagyjon.