Ania TeillardAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Ania Teillard-ről van szó. A Ania Teillard-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Ania Teillard-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Ania Teillard-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Ania Teillard-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Ania Teillard-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Ania Teillard, kb. 1910.
Forrás:
Monacensia , Irodalmi Archívum és Müncheni Könyvtár

Ania Teillard született Anja von Mendelssohn is Ania Adamkiewicz Mendelssohn (* február 5 . Július / 17. február  Az 1889-ben Greg. A Tartu ; 17. január 1978-as in Paris ) német grafológus és szerzi .

Élet

Ania Teillard a jeveri Mendelssohn német-zsidó kereskedhöz, tudóshoz és mvészcsaládhoz tartozik , amely Moses Mendelssohnig nyúlik vissza (nem azonos a dessaui Moses Mendelssohn filozófussal ). Apja Ludwig Mendelssohn professzor , testvérei a helleraui kézmves Georg Mendelssohn és az író Erich von Mendelssohn voltak .

Ania Teillard Anja von Mendelssohn néven született Dorpatban (a mai Tartu), és három testvéréhez hasonlóan evangélikus evangélikusnak keresztelték. Apja 1896-ban bekövetkezett halála után, akit a cár nemesített meg, anyja, Alexandrine von Cramer Anjával és három testvérével együtt Jenába költözött , ahol iskolába járt. Anja von Mendelssohn ezután színésznként dolgozott (többek között Theklát játszotta Wallensteinben a meiningeni színházban), majd 1909-ben kiadta a Maja cím színészn regényét, amely maradandó benyomást tett Klaus Mannra .

Az els személy, akit Ania Teillard megtudott a grafológiáról, a tisztánlátó karakterdoboz, Ludwig Aub volt. A húszas években Ludwig Klages pszichológusnál és grafológusnál tanult Svájcban, és intenzív kapcsolatban állt Max Pulver , Robert Saudek és Jules Crépieux-Jamin grafológusokkal . Testvérével, a kézmves Georg Mendelssohnnal 1928-ban kiadta az Ember kézírásban cím könyvet .

A zürichi CG Jungban folytatott tanulmányok nagyon megalapozóak voltak Ania Teillard számára , mivel ez motiválta a grafológia és a pszichológia ötvözésére. C. G. Jung számos, számos nyelvre lefordított kiadványban kapcsolatban állt velük. A Societé Francaise de Psychologie Analytique alelnöke volt.

Ania Teillard 1978. január 17-én halt meg Párizsban .

Mvek

 • 1909: Maja. Színészn regény
 • 1922: 1001 éjszaka adatai: Adaptációk arab mesékbl
 • 1928: Kézírásos ember
 • 1933: Szentírás és lélek: Útvonalak a tudattalanba
 • 1948: L'Âme et L'Écriture
 • 1952: Kézírás-értelmezés a mélylélektan alapján
 • 1953: Párbeszédek az álomról és az életrl
 • 1959: Az ismeretlen dimenzió, 1960 francia nyelven: La Dimension inconnue
 • 1974: A smaragd tojás
 • 1979: Ce que disent les rêves

Egyéni bizonyíték

 1. Bejegyzés a dorpati egyetemi plébánia keresztelési anyakönyvébe (észtül: Tartu ülikooli kogudus)
 2. ^ Peter de Mendelssohn: Marianne. Egy film regénye és egy regény filmje, 1955, 42. o.
 3. Rainer Schachner: Az árnyékában a titánok. Család és öngyilkosság Klaus Mann Kind Ezúttal els önéletrajzában, 2000, 526. o., F.
 4. Alexandra Nagel: Ania Teillard-Mendelssohn és els grafológus tanára, Ludwig Aub . In: A grafológus (28. évf., 3. sz . ) . ( academia.edu [hozzáférés: 2019. január 28.]).

Opiniones de nuestros usuarios

Oliver Majoros

Azt hittem, hogy már mindent tudok a Ania Teillard, de ebben a cikkben rájöttem, hogy néhány általam jónak hitt részlet nem is olyan jó. Köszönöm az információt

Viola ágoston

Néha, amikor az interneten keresel információt valamiről, olyan cikkeket találsz, amelyek túl hosszúak, és olyan dolgokról beszélnek, amelyek nem érdekelnek téged. Tetszett ez a cikk a Ania Teillard, mert lényegre törő, és pontosan arról beszél, amit szeretnék, anélkül, hogy elveszne a haszontalan információkban., Ez egy jó cikk a Ania Teillard., Ez egy jó cikk a Ania Teillard

Mohamed Keresztes

A Ania Teillard szóló bejegyzés nagyon hasznos volt számomra., Köszönöm

Izabella Kerekes

Nagyon érdekesnek találom, ahogy ez a poszt a Ania Teillard_ íródott, az iskolás éveimre emlékeztet. Milyen szép idő volt, köszönöm, hogy visszavittél hozzájuk.