Ania RudyAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Ania Rudy-ről van szó. A Ania Rudy-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Ania Rudy-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Ania Rudy-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Ania Rudy-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Ania Rudy-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Ania Rudy (* 1968 , Wroclaw , Lengyelország ) lengyel színészn és énekesn .

Élet

Rudy Anna Maria Magdalena Magorzata Dbrowska néven született 1968 -ban Wrocawban.

A 13 éves korában vette eljáró osztályok Lengyelországban a Lee Strasberg módszer . Több lengyel filmben szerepelt, els filmje a "White Dragon" volt.

Miután kapta kisasszony Lengyelország , folytatta színészi osztályok Színészek Studios in New York City . Egy jövedelmez modellezési szerzdés teljesítésével Franciaországban finanszírozta drámaképzését New Yorkban.

Ania Rudy az Egyesült Államokban való tartózkodása után 1988 -ban visszatért Lengyelországba, feleségül vette a profi futballistát, Andrzej Rudyt , ott született egy fia, és inkább a családi életnek szentelte magát. Rudy ezután Németországban folytatta mvészi karrierjét, és számos jól ismert film- és moziprodukcióban játszott. Színészkedésével párhuzamosan szerepelt különböz tévémsorokban, mint például a Harald Schmidt Show , B. meet ... , Gottschalk , Peep! stb. Ania Rudy olyan formátumokban is megmutatta tehetségét a komédiában , mint a Koschwitz vagy a Die Wochenshow a Sat.1 . Ez id után öt év szünet következett. 1997 novemberében Ania Rudy díszítette a német Playboy címlapját .

Els önálló kislemeze, a "Broken English" felkerült az airplay toplistákra . Ezt követte az els német nyelv cím: Ma adom neked ezt a napot.

Ania Rudy ünnepelte els zenei sikereit a Loreley cím musicalben , amelyben énekesként és fszereplként vett részt. Ezen kívül különböz zenei produkciókban dolgozott, mint pl B. mint duettpartner Pierre Brice -vel . Ez a kompozíció késbb az Emotions és a Broken English cím CD -ket eredményezte.

Diszkográfia

  • Musical Loreley; (Koblenz)
  • Érzések Piere Brice -vel; CD (BMG)
  • Törött angol; CD
  • Neked adom ezt a napot; egyetlen
  • Szereteted a legnagyobb ajándékom; egyetlen
  • Szárnyak egy életre; Saját összetétel

Filmográfia

Német produkciók

Lengyel produkciók

  • Fehér sárkány ( fehér sárkány )
  • Dreszcze ( összerezzent )
  • Na cao ( menj ki mindenbl )
  • Podró do Polski ( kirándulás Lengyelországba )

web Linkek

Opiniones de nuestros usuarios

Beatrix Joó

A Ania Rudy szóló cikk teljes és jól magyarázott. Én nem vennék el vagy tennék hozzá vesszőt., A Ania Rudy szóló cikk teljes és jól elmagyarázott

Izabella Laczkó

Régen láttam ilyen didaktikusan megírt cikket a Ania Rudy. Nekem tetszik

Gitta Bakos

Mindig jó tanulni. Köszönöm a cikket a Ania Rudy