Ania NiedieckAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Ania Niedieck-ről van szó. A Ania Niedieck-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Ania Niedieck-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Ania Niedieck-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Ania Niedieck-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Ania Niedieck-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Ania Niedieck , polgári Ania Hecker (született október 10-, 1983-ban a Mettmann ) egy német színészn .

Karrier

2004 és 2008 között Niedieck a kölni Arturo Drámaiskolában tanult színészetet. 2009 -ben szerepet vállalt az RTL szappanban Minden, ami számít , a mellékszerepl Alicia Silberstein , mieltt 2010 áprilisában visszatért a sorozathoz Isabelle Reichenbach fszerepében, és azóta megszakításokkal jelent meg ebben a szerepben.

Öt éves kapcsolat után Niedieck 2015 júniusa óta feleségül vette Chris Hecker HR tanácsadót. Els lányuk 2016 májusában, második lányuk 2019 szeptemberében született.

Filmográfia (kiválasztás)

web Linkek

Commons : Ania Niedieck  - Képek, videók és hangfájlok gyjteménye

Egyéni bizonyíték

  1. Exkluzív hétvége 2020. július 26 -tól
  2. Az AWZ sztárja, Ania Niedieck másodszor lett anyuka - így hívják a lányát! RTL, hozzáférés: 2019. november 26 .
  3. Ania Niedieck: A baba itt van. In: Bunte. 2019. szeptember 11, hozzáférve 2019. november 28 .

Opiniones de nuestros usuarios

Gertrud Lakatos

Végre egy cikk a Ania Niedieck, ami könnyen olvasható., Köszönöm ezt a bejegyzést a Ania Niedieck

Arnold Jenei

A Ania Niedieck szóló bejegyzés megnyert nekem egy fogadást, mi kevesebb, hogy jó pontszámot hagyjon., A Ania Niedieck szóló információ megnyert nekem egy fogadást, mi kevesebb, hogy jó pontszámot hagyjon.

Dominik Herczeg

A Ania Niedieck nyújtott információk igazak és nagyon hasznosak. Jól van