Ania LoombaAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Ania Loomba-ről van szó. A Ania Loomba-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Ania Loomba-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Ania Loomba-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Ania Loomba-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Ania Loomba-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Ania Loomba indiai irodalomtudós. A poszt-kolonializmus-kritikai tanulmányok szerzje, irodalomprofesszorként dolgozik a Pennsylvaniai Egyetemen .

Loomba kutatja és tanítja a kora újkori angol irodalmat és kultúrát, a poszt-kolonializmust, a kolonializmus és poszt-kolonializmus történetét Dél-Ázsiában, valamint a poszt-koloniális irodalmat és kultúrát. Akadémiai érdekldései a rasszizmus , a gyarmatosítás és a nemzetépítés történetére és irodalmára összpontosítanak a 16. századtól napjainkig. Munkásságának nagy része - például a kolonializmus / posztkolonializmus (1998) és a Shakespeare, a faj és a kolonializmus (2002) - Shakespeare- rel és a reneszánsz színházával foglalkozik . A rasszizmus történetének a kora újkor óta folytatott kutatása magában foglalja az angliai korai kapcsolatfelvételt Indiával, a Molukkákkal és Törökországgal is .

Mvek

Hozzájárulások

  • Loomba, Ania: Emlékezés Saidre. Dél-Ázsia, Afrika és a Közel-Kelet összehasonlító tanulmányai. 23. szám, 2003. 1. és 2. szám, ( MUSE )

web Linkek

Opiniones de nuestros usuarios

Linda Vigh

Örömmel találtam ezt a cikket a Ania Loomba., Örömmel találtam ezt a cikket a Ania Loomba.

Jennifer Boda

Jó cikk a Ania Loomba

Helga Torma

A Ania Loomba szóló információ nagyon érdekes és megbízható, mint a többi cikk, amit eddig olvastam, ami már sok, mert már majdnem egy órája várok a Tinder-randimra, és nem jön, szóval szerintem felültetett. Megragadom az alkalmat, hogy hagyjak néhány csillagot a társaságnak és szarok a kibaszott életemre

Elisabeth Bihari

Végre! Manapság úgy tűnik, hogy ha nem írnak neked tízezer szavas cikkeket, akkor nem örülnek. Uraim tartalomírók, ez egy jó cikk a Ania Loomba

Karolina Révész

Nagyszerű poszt a Ania Loomba., Nagyszerű poszt a Ania Loomba.