Ani LorakAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Ani Lorak-ről van szó. A Ani Lorak-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Ani Lorak-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Ani Lorak-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Ani Lorak-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Ani Lorak-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Ani Lorak (ukrán ; született szeptember 27-, 1978-as a Kizman , Ukrán SZSZK , valójában Karolina Myroslawiwna Kujek / ) egy ukrán énekesn. képviseli hazájában a 2008-as Eurovíziós Dalfesztivál a belgrádi és a második helyet ért mögött Dima Bilan .

életrajz

Ani Lorak született Karolina Myroslawiwna Kujek a 1978 , a város Kizman a Csernyivci terület . Apja újságíróként dolgozott a helyi Kizmaner Zeitungnál, kóruskarmesterként tanult és filológiát tanult a Csernivci Egyetemen. Lorak édesanyja a Kulturális Iskolába járt, és rádióbemondóként dolgozott. Szülei elváltak, amikor Lorak gyerek volt. Három idsebb testvér mellett ntt fel. A legidsebb Afganisztánban halt meg 1987-ben.

Lorak már 4 éves korában tudta, hogy énekesn szeretne lenni. Gyerekként számos iskolai versenyen vett részt. 1992-ben részt vett a népszer Perwozwit ( Eng . Cowslip ) fesztivál a Csernyivci és megnyerte a versenyt. Ott ismerkedett meg Jurij Faljossával ( ), aki ismerte és aláírta els szerzdését, akkor még Karolina néven.

Az énekesn 1995 márciusában vált ismertté Ani Lorak színpadon. Abban az idben részt vett az " -95" (Eng. Morgenstern) orosz televízió versenyén. Moszkvában már volt egy énekes, aki Karolinának nevezte magát. Az Ani Lorak színnév keresztnevének ( Ananym ) visszafelé olvasásaként jött létre .

2008-ban Lorak a színpadon ünnepelte tizenötödik évfordulóját. Ukrajna egyik legnépszerbb énekesnje, és eddigi pályafutása során számos díjat nyert. Ugyancsak 2008-ban az ukrán televízió választotta az 53. belgrádi Eurovíziós Dalfesztivál (ESC) hivatalos jelöltjévé . Shady Lady címét az ukrán televíziós közönség négy másik dal közül választotta, és az orosz Dima Bilan mögött az ESC döntjében a második helyet szerezte meg . Lorak számára ez volt az els részvétel az ESC-n. 2004-ben be kellett ismernie a gyztes Ruslana vereségét egy bels kiesésben . 2005-ben a Greenjolly csoportot részesítették elnyben vele szemben, amely a kijevi ESC-n a 20. helyen végzett .

2014. november 26-án Ani Lorak koncertjét a kijevi Ukrajina palotában brutális gengszterek akadályozták meg. A közönséget és a zenészeket kizárták. Lövések hallatszottak.

Sikeres énekesi karrierje mellett színésznként is dolgozott, és elkötelezett az AIDS-es emberek, különösen a HIV-pozitív gyermekek megsegítésében.

Ani Lorak támogatásával két gyermekkönyv jelent meg: " " (angolul "Hogyan válok csillaggá") és " " (angolul).

Egyéni bizonyíték

  1. lásd az eurovision.de portrét (hozzáférés: 2008. május 24.)
  2. cikk a fakty.ictv.ua oldalon 2014. november 26-tól; megtekintve 2018. március 16-án (ukrán)
  3. Videó a 2014. november 26-i kijevi támadásról a youtube.com oldalon

web Linkek

Commons : Ani Lorak  - Képek gyjteménye

Opiniones de nuestros usuarios

Roland Rácz

A Ani Lorak szóló cikk teljes és jól magyarázott. Én nem vennék el vagy tennék hozzá vesszőt., A Ani Lorak szóló cikk teljes és jól elmagyarázott

Magda Mátyás

Nagyon hasznosnak és élvezetesnek találtam a Ani Lorak talált információkat. Ha egy 'de'-t kellene mondanom, talán az lenne, hogy nem eléggé befogadó a megfogalmazása, de egyébként nagyszerű., A Ani Lorak szóló cikk nagyon hasznos és élvezetes., A cikk nagyon hasznos és élvezetes

Tamara Ujvári

Régen láttam ilyen didaktikusan megírt cikket a Ani Lorak. Nekem tetszik

Bernadett Bencsik

Néha, amikor az interneten keresel információt valamiről, olyan cikkeket találsz, amelyek túl hosszúak, és olyan dolgokról beszélnek, amelyek nem érdekelnek téged. Tetszett ez a cikk a Ani Lorak, mert lényegre törő, és pontosan arról beszél, amit szeretnék, anélkül, hogy elveszne a haszontalan információkban., Ez egy jó cikk a Ani Lorak., Ez egy jó cikk a Ani Lorak

Valeria Angyal

Helyes. Megadja a szükséges információkat a Ani Lorak., Helyes