Anhui Jianghuai AutomobileAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anhui Jianghuai Automobile-ről van szó. A Anhui Jianghuai Automobile-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anhui Jianghuai Automobile-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anhui Jianghuai Automobile-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anhui Jianghuai Automobile-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anhui Jianghuai Automobile-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Az Anhui Jianghuai Automobile Co., Ltd. ( Kínai:; pinjin : Anhui Jinghuái qìch gfèn yuxiàn gngs ), rövidítve JAC , gyárt személygépkocsik és haszonjármvek székhely Hefei , Anhui tartomány , Népköztársaság Kína . Az 1964-ben alapított Hefei Jianghuai Automobile Factory néven 1999 óta létezik jelenlegi neve alatt.

Jármgyártás

Személygépkocsikat a kisautóktól a fels középosztályig , terepjárókat , szállító kisteherautókat , minibuszokat , buszokat és teherautókat építenek , elssorban a kínai belföldi piac számára, de Brazíliába és más országokba történ exportra is . Kutatási és fejlesztési részlegek vannak Kínában, Hefeiben, 2005 óta Olaszországban Torinóban, 2006 óta pedig Japánban Tokióban.

2009-ben a társaság 336 979 személygépkocsit gyártott.

2010. szeptember 10-én a vállalat közös vállalkozást jelentett be az amerikai Navistar International haszongépjárm-gyártóval .

Autó modellek

web Linkek

Commons : Vehicles by JAC  - képek, videók és audio fájlok gyjteménye

Egyéni bizonyíték

  1. VILÁGMOTOR-JÁRM GYÁRTÁSA az ioica.net oldalon (angol; PDF; 11 kB)
  2. JAC Partners az NC2- vel, Navistar a chinaautoweb.com oldalon (angol)

Opiniones de nuestros usuarios

Csaba Bihari

Nagyon érdekesnek találom, ahogy ez a poszt a Anhui Jianghuai Automobile_ íródott, az iskolás éveimre emlékeztet. Milyen szép idő volt, köszönöm, hogy visszavittél hozzájuk.

Ivan Kocsis

Köszönöm ezt a bejegyzést a Anhui Jianghuai Automobile, pont erre volt szükségem., Köszönöm ezt a bejegyzést a Anhui Jianghuai Automobile, pont erre volt szükségem.

Alex Erdős

Ez a bejegyzés a Anhui Jianghuai Automobile segített abban, hogy az utolsó pillanatban befejezzem a holnapi munkámat. Már láttam magam előtt, hogy visszamegyek a Wikipédiához, amit a tanárnő megtiltott nekünk. Köszönöm, hogy megmentettél