Anhui Huaihai Machinery WorksAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anhui Huaihai Machinery Works-ről van szó. A Anhui Huaihai Machinery Works-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anhui Huaihai Machinery Works-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anhui Huaihai Machinery Works-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anhui Huaihai Machinery Works-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anhui Huaihai Machinery Works-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Az Anhui Huaihai Machinery Works a Kínai Népköztársaság autógyártója volt .

Cégtörténet

A céget 1965-ben alapították Hefeiben . 1978-ban megkezdték az autók gyártását. A márkanév Feihu volt . Az 1990-es években évente 10 000 és 20 000 járm épült. A gyártás 1996-ban fejezdött be.

jármvek

A vállalat két különböz modellt készített egy kisbuszból . A jármvek 350 cm hosszúak és 160 cm szélesek voltak. 1995-ben 2211 HH 6340 típusú járm, a következ évben pedig 2208 HH 6350 típusú járm épült .

Egyéni bizonyíték

  1. a b c d e f g Erik van Ingen Schenau: Kínában készült, az 1990-es évek elvesztett kisautói. ( Memento , 2016. március 5., az Internet Archívumban ) 2014. (angol, hozzáférés: 2016. március 12.)

Opiniones de nuestros usuarios

Laszlo Szász

A hozzám hasonlók számára, akik a Anhui Huaihai Machinery Works keresnek információt, ez egy nagyon jó választás.

Andras Csontos

Végre egy cikk a Anhui Huaihai Machinery Works, ami könnyen olvasható., Köszönöm ezt a bejegyzést a Anhui Huaihai Machinery Works

Nikoletta Deák

Örömmel találtam ezt a cikket a Anhui Huaihai Machinery Works., Örömmel találtam ezt a cikket a Anhui Huaihai Machinery Works.

Marietta Balla

Meglepett ez a cikk a Anhui Huaihai Machinery Works, érdekesnek találom, hogy milyen jól kimértek a szavak, olyan... elegáns., Végre egy cikk a Anhui Huaihai Machinery Works