Anholter SvájcAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anholter Svájc-ről van szó. A Anholter Svájc-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anholter Svájc-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anholter Svájc-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anholter Svájc-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anholter Svájc-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Az Anholt Svájc (szintén Leopold Park ) egy táj és vadaspark meg Anholt a Isselburg - Vehlingen , közel a német-holland határ a messzi nyugati Munster ország .

Tájpark

A létesítményt egy angol tájpark stílusában tervezte Leopold zu Salm-Salm herceg (18381908) egy mesterséges tó körül. A parkot hivatalosan 1892. április 24-én nyitották meg.

A mesterséges tó közepén egy szigetet hoztak létre, amelyen 1894 és 1895 években az Anholter ácsok megvalósították egy svájci faház , a svájci ház építési tervét . Az Interlakeni parketta- és faházgyár 1893-ban tervezte meg, és csak azokat a dekorációs elemeket szállította, mint a fémszerelvények, ajtók, ablakkeretek, erkély korlátok és fa dísztárgyak. Salm-Salm hercegét és feleségét, Eleonore-t, született von Croÿ hercegnt (18551903), emlékeztetni kívánta nászútjukra.

Az alsó-rajnai tájon található Luzerni - hegyvidéki világának benyomása érdekében dombokat öntöttek be, és fákkal csoportosították ket B. Wilhalm fejedelmi fkertész (18751912) irányításával. Ezenkívül sziklaalakzatokat reprodukáltak, különösen a parti területeken. Ezek a struktúrák miniatr formában tárják fel a Rigi és Pilatus hegyi halom jellemzit . A vonatkozó építanyagot nagy távolságból hozták be, és természetközelbe rendezték - mint Svájcban. Andernach láva Grotto köveket használtak a sziget, és grotto épít J. Biesenbach a Elberfeld beépített könnyebb származó mészk Rheinisch-Westfälische Kalkwerke , hogy már kivont a Dornap mészk bánya közelében Wülfrath.

A táj Anholt Svájc csatlakozik a park az Anholt kastély keresztül Schlüsenweide, nedves rét területet a Issel , amelyet jelenleg egy golfpálya . 1945-ig nyílt összeköt út vezetett a kertterületek között.

A park és alpesi személyzete kifejezi azt a népszer alpesi romantikát, amely a 19. században terjedt el az alpesi turizmus eredményeként a kézmvesség, az irodalom és a festészet révén a kertmvészetig és az építészetig ( svájci stílus ). Ezzel kapcsolatban hóbort a 19. században, Anholter Svájc tartozik egy nemzetközi csoportja táj alakzatok viselik a táj megjelölés Svájc .

November 1. ( Mindenszentek ) körül a halloweeni népszokás amerikai változatát rendezik a parkban . Erre a célra a park különböz helyein rendeznek rendszert, és horrorjeleneteket mutatnak be, amelyeken a látogatók izgulhatnak és részt vehetnek.

Vadaspark

A kert századik évfordulója tematikusan memlékvédelem alatt állt, és egy 56 hektáros nagy élhely vadaspark bvült és fejldött.

A támogatást a Nemzetközi Bear Federation Németország eV (IBF), a német állatvédelmi Egyesület védett barna és gallér medvék a Schlitzerländer állat szabadság származó eutanázia és 2003-ban megalapította a medve erdben a Anholter Svájcban . Erre a célra Leopold zu Salm-Salm herceg 2,5 hektáros erdterületet bérelt neki, amely közvetlenül kapcsolódott a vadasparkhoz. A medveerdrl a vadaspark többi részére történ átmenet nem volt észrevehet a látogatók számára. Miután a medveerd 2019. december 31-én lejárt bérleti idejét nem hosszabbították meg, a medveerdt 2019. szeptember 30-án bezárták, és a medvéket egy új létesítménybe költöztették Weidefeldbe , Schleswig-Holsteinbe.

A vadasparkban képviselt mintegy 45 állatfaj közé tartozik a gímszarvas, a rénszarvas, a bölény, az európai vadmacska, mint például a hiúz, az európai nyérc, a köves nyest, a vidra, a farkas, a nagy bagoly, a vaddisznó és a szamár.

web Linkek

Commons : Anholter Switzerland  - képek, videók és hangfájlok gyjteménye

Egyéni bizonyíték

  1. A park története. Biotopwildpark Anholter Schweiz, hozzáférés: 2019. október 17 .
  2. Martin Wörner: Szórakozás és oktatás. Népi kultúra a világkiállításokon 18511900 . Waxmann, Münster 1999 (disszertáció is a Tübingeni Egyetemen, 1997), ISBN 3-89325-668-7 , 96. o.
  3. Brigitte Tausche: Itt tanítják a kúszásokat . Cikk 2013. november 1-jétl a derwesten.de portálon , hozzáférés 2013. november 3
  4. Halloween in Anholter Switzerland 2012 ( YouTube videó, 15:08), hozzáférés 2013. november 3
  5. Marion Meyer: Anholter Bärenwald tíz éve: Mit jelent medvének lenni ( Memento , 2013. augusztus 16-tól az internetes archívumban ). Cikk 2013. augusztus 11-tl a www1.wdr.de portálon
  6. A Medveerd. In: schweizer-haeuschen.de. Archivált az eredeti szóló június 5, 2003 ; megtekintve 2019. október 17-én .
  7. Markus Balser : az ären hamarosan elköszön. In: Rheinische Post. 2018. április 21. Letöltve: 2019. október 17 .
  8. Axel Schepers: A svájci Anholter medvék eltntek. In: A Weseler. Westdeutsche Verlags- und Werbegesellschaft, 2019. október 1., hozzáférés: 2019. október 17 .
  9. Ina Henrichs: Vad Vesztfália: az országon keresztül szívbl megszelídítve . Cikk 2013. október 31-tl a ksta.de portálon , elérhet 2013. november 2-án

Opiniones de nuestros usuarios

Robert Hegedüs

Végre! Manapság úgy tűnik, hogy ha nem írnak neked tízezer szavas cikkeket, akkor nem örülnek. Uraim tartalomírók, ez egy jó cikk a Anholter Svájc

Csilla árvai

Nem tudom, hogyan jutottam el ehhez a Anholter Svájc szóló cikkhez, de nagyon tetszett.

Zoltan Sági

Helyes. Megadja a szükséges információkat a Anholter Svájc., Helyes

Ervin Balog

Néha, amikor az interneten keresel információt valamiről, olyan cikkeket találsz, amelyek túl hosszúak, és olyan dolgokról beszélnek, amelyek nem érdekelnek téged. Tetszett ez a cikk a Anholter Svájc, mert lényegre törő, és pontosan arról beszél, amit szeretnék, anélkül, hogy elveszne a haszontalan információkban., Ez egy jó cikk a Anholter Svájc., Ez egy jó cikk a Anholter Svájc