Állatok átkelése: VadvilágAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Állatok átkelése: Vadvilág-ről van szó. A Állatok átkelése: Vadvilág-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Állatok átkelése: Vadvilág-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Állatok átkelése: Vadvilág-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Állatok átkelése: Vadvilág-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Állatok átkelése: Vadvilág-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Állatok átkelése: Vadvilág
Eredeti cím
átírás Oideyo: Dbutsu no Mori
Stúdió Nintendo EAD
Kiadó Nintendo
Senior Developer Takashi Tezuka (producer)
Hisahi Nogami (igazgató)
Masaru Nii (programigazgató)
Zeneszerz Kazumi Totaka (hangrendez)
Erstveröffent-
lichung
Nintendo DS 2005. november 23., 2005. december 5. , 2006. március 31
JapánJapán
Észak AmerikaÉszak Amerika
EurópaEurópa
felület Nintendo DS
Wii U (virtuális konzol)
mfaj Életszimuláció
Játék mód Egyjátékos , többjátékos
ellenrzés Érintképerny , Wii U GamePad
közepes DS modul , letöltés
nyelv beleértve a német , angol
Korosztály besorolása
USK kiadva 0-ról
A PEGI 3 éves kortól ajánlott

Animal Crossing: Wild World (röviden: ACWW , japán BikaHalak, Oideyo Dobutsu no Mori , Német, mint "Gyere ide erdei állatok!") Az egyik Nintendo natív élet szimulációs játék a Nintendo DS , hogy az Animal Crossing videojáték-sorozat tartozik. 2005. november 23-án jelent meg Japánban és 2006. március 31-én Európában. 2015. november 19-én a játék a közzétett Wii U virtuális konzoljáért is felels volt .

Játékmenet

A játék kezdetekor a játékost kapitányok vezetik leend falujába. Különböz kérdéseket tesznek fel Önnek, amelyeken keresztül meg kell határoznia a játékos és a falu nevét. Ezenkívül meghatározza saját házának helyzetét a leend faluban. A faluba érve elször a városházára lép be. Ott Pelly, a polgármester asszisztense elmagyarázza a legfontosabb funkciókat, megmutatja a játékosnak a térképet, és elmondja a játékosnak, hol van a saját házuk, és azt tanácsolja, menjenek oda. Ha belépett és elhagyta a házát, ott találkozik Tom Nookkal . Azt mondja, hogy volt a felels a ház építéséért, és 19 800 szegycsontot (játékpénzt) követel a játékostól. Mivel a játékosnak ekkor nincs pénze, részmunkaids munkát kínál az üzletében, amelyet a játékosnak el kell fogadnia. A részmunkaids munka különféle feladatok elvégzésébl áll, és ezáltal jobban megismeri a kontrollokat és a város többi lakóját. A megszerzett pénz felhasználható a kölcsön 1400 szegyének visszafizetésére.

Számos lehetség áll a játékos rendelkezésére az adósság fennmaradó részének kifizetésére. Horgászbot segítségével halakat halászhat a folyókban, tavakban vagy a tengerben, hálóval vadászhat rovarokra, gyümölcsöket gyjthet a fákról, répával kereskedhet, vagy más tárgyakat gyjthet és értékesíthet. Minden elem eladható Tom Nook üzletében. Miután a 19 800 szegyet kifizették, Tom Nook azt javasolja, hogy házát terjesszék ki a játékosra, amelyhez új hitelt lehet felvenni. Saját házának számos bvítése lehetséges. Összesen hatszor bvítheti házát.

A kölcsönök törlesztése mellett a játékos segíthet a falumúzeumnak a kövületek, rovarok és halak gyjteményének befejezésében. Lehetség van új felsk, nadrágok, szoknyák, ruhák és fejfedk vásárlására is a szabómhelyben, és külön-külön öltözni velük. És ha új bútorokat szeretne vásárolni a házához, ellátogathat Tom Nook üzletébe. Szerszámokat és bútorokat árusít.

Tom Nook is bvítheti üzletét. Miután bizonyos számú szegyet adagoltak Tom Nook üzletében, Tom Nook akár négyszer is kibvül. A játék legelején az els üzletszintje a "Nook's Store". A második szint a "Super Nook", a harmadik a "Mega Nook", a negyedik és egyben a "Hyper Nook". Annak érdekében, hogy lássuk, összesen hány Sternit költött el ebben a boltban, a játékosok számára elérhet a pontrendszer. 1 pont 100 kibocsátott csillagnak felel meg. A pontrendszer rangokra oszlik. Ha elért egy bizonyos számú pontot, akkor egy rangsorral feljebb lép. Amint eléri a rangot, a játékos postán megkapja a modellt Tom Nook üzletébl. Mind a négy üzletszint miniatr modellként beszerezhet a játékban, a pontszámtól függen!

Az internetkapcsolat a Nintendo Wi-Fi csatlakozással lehetséget biztosított a falvak többi játékosának meglátogatására vagy meglátogatására. A szolgáltatás 2014. május 20-án megsznt.

Egyéni bizonyíték

  1. Animal Crossing: Vadvilág a Nintendo DS számára. Az amerikai Nintendo , 2015. augusztus 25-én érhet el .
  2. Állatok keresztezése: Vadvilág. A Nintendo of Europe , 2015. augusztus 25 .
  3. Nintendo Wi-Fi kapcsolat. A Nintendo of Europe , 2015. augusztus 25 .

Opiniones de nuestros usuarios

Anett Bencsik

Valami mást kellett találnom a Állatok átkelése: Vadvilág, nem a tipikus dolgokat, amiket mindig az interneten olvasol, és tetszett ez a _változós cikk., Nagyszerű poszt a Állatok átkelése: Vadvilág

Daniel Máté

Nem tudom, hogyan jutottam el ehhez a Állatok átkelése: Vadvilág szóló cikkhez, de nagyon tetszett.

Erna Kárpáti

Meglepett ez a cikk a Állatok átkelése: Vadvilág, érdekesnek találom, hogy milyen jól kimértek a szavak, olyan... elegáns., Végre egy cikk a Állatok átkelése: Vadvilág

Bernadett Bogdán

Nagy felfedezés ez a cikk a Állatok átkelése: Vadvilág és az egész oldalról. Egyenesen a kedvencek közé kerül., Nagyszerű felfedezés ez a cikk a Állatok átkelése: Vadvilág és az egész oldal

Cecilia Fehér

Régen láttam ilyen didaktikusan megírt cikket a Állatok átkelése: Vadvilág. Nekem tetszik