Állatok átkelése: Új horizontokAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Állatok átkelése: Új horizontok-ről van szó. A Állatok átkelése: Új horizontok-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Állatok átkelése: Új horizontok-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Állatok átkelése: Új horizontok-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Állatok átkelése: Új horizontok-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Állatok átkelése: Új horizontok-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Állatok átkelése: Új horizontok
Eredeti cím
átirat Atsumare Dbutsu no Mori
Stúdió JapánJapán Nintendo EPD
Kiadó JapánJapán Nintendo
Vezet fejleszt Aya Kyogoku
Zeneszerz Sayako Doi
Erstveröffent-
lichung
2020. március 20
felület Nintendo Switch
Játék motor LunchPack
mfaj Élet szimuláció
Játék mód Egyjátékos , többjátékos
közepes Kapcsoló modul , letöltés
nyelv pl. Német , angol
Korhatár
Az USK -t felszabadították 0 -ról
A PEGI 3 éves kortól ajánlott

Az Animal Crossing: New Horizons ( röviden AC: NH vagy ACNH ) egy életszimuláció , amelyet a Nintendo fejlesztett ki és tett közzé. A játékot világszerte, 2020. március 20 -án adták ki a Nintendo Switch számára . Az Animal Crossing: New Horizons az Animal Crossing fsorozat ötödik része .

Játékmenet

Animal Crossing: A New Horizons az Animal Crossing sorozat játékmenetét követi , amelyben a játékos egy állatok által lakott városba költözik és kölcsönhatásba lép velük. Eldeihez hasonlóan az Animal Crossing: New Horizons valós idej szimuláció. Az Animal Crossing: New Horizons -ban azonban a játékos egy szigetre költözik .

A játék elején a játékos kiválasztja karaktere megjelenését, és azt, hogy szeretne -e az északi vagy déli féltekén található szigetre költözni. Ezután a játékos kiválaszt egy szigetet a négy különböz véletlenszeren generált sziget közül. Együtt Tom Nook , aki szervezi az utam a megérett a sziget csomag a cég, Nook Inc., és unokaöccse Nepp und Schlepp, a játékos legyek a sziget egy síkban. Ezen kívül két másik állatszomszéd is elkíséri a játékost a szigetre az elején, és a játékos elször választhatja ki lakóhelyét az Animal Crossing sorozatban. Az Animal Crossing: New Horizons programban szabadon megtervezheti ötleteit és kívánságait , hogy tökéletes 5 csillagos szigetet hozzon létre. A játékhoz terraformálás és ravaszkodás került, hogy több tervezési lehetséget biztosítson a játékosnak. A régebbi verziókkal ellentétben lehetség van bútorok kinti elhelyezésére is. A korábbi verziókban ez csak házon belül volt lehetséges.

fejldés

kiadvány

A Nintendo Direct keretében , 2018. szeptember 13 -án a Nintendo bejelentette, hogy a Nintendo Switch Animal Crossing címe fejlesztés alatt áll, és 2019 -ben jelenik meg. A Nintendo Directen, 2019. június 11 -én az E3 2019 -en a Nintendo bemutatta a játék címét, az Animal Crossing: New Horizons címet , és a megjelenési dátumot 2020. március 20 -ra halasztotta. Az E3 következ napjaiban a Nintendo több játékmenetet mutatott be a Nintendo számára Faház játék. 2020. február 20 -án a Nintendo közzétette a Nintendo Direct for Animal Crossing: New Horizons cím dokumentumot, amelyben további információkat kaptak a játékról, és bejelentették a frissítéseket.

recepció

Értékel tükör
Átlagos értékelés
forrás értékelés
Metacritic 90/100
Sajtóhírek
forrás értékelés
IGN 9/10
GameSpot 9/10
4 játékos 80%
GamePro 90%

Animal Crossing: New Horizons szinte kizárólag pozitív értékelést kapott. A Metacritic oldalon a játék metascore - 111 értékelés alapján - 90 a 100 lehetséges pontból.

Értékesítési adatok

Japánban az Animal Crossing: New Horizons több mint 1,88 millió példányban kelt el az els három értékesítési napon. Így az eladások els három napjában gyakrabban fogyott, mint az elz Animal Crossing játékok. A játék Japán legkelendbb Nintendo Switch játéka.

Az Egyesült Királyságban az Animal Crossing: New Horizons többet értékesített az üzletekben az els három értékesítési nap során, mint bármely korábbi Animal Crossing játék az els három nap során összesen. Ezzel meg is indult a legjobb egyetlen Nintendo Switch játékértékesítés az Egyesült Királyságban.

Az értékesítés els tizenkét napján, 2020. március 31 -ig az Animal Crossing: New Horizons 11,77 millió példányban kelt el világszerte. Az els hónapban a játék világszerte több mint 5 millió digitális példányban kelt el, többet, mint bármely más konzolos játék egy hónapon belül.

Animal Crossing: A New Horizons a japán cég szoftverbevételének körülbelül 40% -áért felels a világszerte a megjelenését követ negyedévben, 2020 áprilisától júniusig.

2020. augusztus 7 -én bejelentették, hogy a játék 22,4 millió példányban kelt el. 2021. március 31 -én több mint 32,63 millió példányt adtak el. Ez teszi a játékot a Mario Kart 8 Deluxe után a Nintendo Switch legkelendbb játékává, és minden idk egyik legkelendbb számítógépes játékává.

web Linkek

Egyéni bizonyíték

 1. ^ Animal Crossing: New Horizons. In: Nintendo. Letöltve: 2020. február 22 .
 2. Andrew Webster: Animal Crossing: New Horizons: gyakorlat a Nintendo imádnivaló Switch life sim-jével. In: A határ. 2020. február 20, hozzáférés: 2020. február 29 .
 3. Tom Hoggins: Nintendo Direct: Animal Crossing Switch, Luigi's Mansion 3 és az összes többi hír. In: The Telegraph. 2018. szeptember 15, megtekintve 2020. február 22 .
 4. Thomas Steidle: E3 2019 // Az Animal Crossing: New Horizons fejleszti részletes információkat osztanak meg a címmel. In: ntower. 2019. június 11, hozzáférve 2020. február 22 .
 5. Sebastian Zeitz: Animal Crossing Direct: A New Horizons -ra vonatkozó összes információ. In: Gamepro. 2020. február 20, hozzáférve 2020. február 22 .
 6. a b Animal Crossing: New Horizons for Nintendo Switch. In: Metacritic. Letöltve: 2020. május 7 .
 7. ^ Samuel Claiborn: Animal Crossing: New Horizons Review. In: IGN.com. 2020. március 16, 2020. június 2 .
 8. Kallie Plagge: Animal Crossing: New Horizons Review - Island Getaway. In: gamespot.com. 2020. március 20, 2020. június 2 .
 9. Jens Bischoff: Animal Crossing: New Horizons teszt (értékelés) (szimuláció, Nintendo Switch). In: 4players.de. 2020. március 16, 2020. június 2 .
 10. Ann -Kathrin Kuhls : Animal Crossing: New Horizons in the Test - The First Switch Kracher 2020. In: gamepro.de. 2020. március 20, 2020. június 2 .
 11. Tom Phillips: Animal Crossing: New Horizons Japán valaha volt legnagyobb Switch kiadása. In: Eurogamer. 2020. március 25, hozzáférés 2020. március 25 .
 12. Ryan Craddock: UK Charts: Animal Crossing: New Horizons Absolutely Smashes It Out Of The Park. In: Nintendo Life. 2020. március 23, hozzáférés: 2020. március 25 .
 13. IR információ: Értékesítési adatok - Legkelendbb cím értékesítési egységek. In: Nintendo. 2020. március 31., hozzáférés: 2020. május 7 .
 14. A digitális játékok világpiaca: 2020. március . In: Superdata. 2020. április 22., hozzáférés: 2020. április 24. (amerikai angol).
 15. Pénzügyi eredmények magyarázó anyaga - A pénzügyi év 1. negyede 2022. március végén ér véget. Nintendo , 2021. augusztus 5., hozzáférés 2021. augusztus 6 -ig .
 16. ^ Nintendo: Legkelendbb értékesítési egységek. In: Nintendo. 2020. március 31., hozzáférés 2021. június 24 -én .
 17. Animal Crossing: New Horizons már a # 2 a legkeresettebb Switch játékok között. 2020. augusztus 7., megtekintve: 2020. szeptember 28 .

Opiniones de nuestros usuarios

Regina Magyar

A hozzám hasonlók számára, akik a Állatok átkelése: Új horizontok keresnek információt, ez egy nagyon jó választás.

Dalma Tóth

Mindig jó tanulni. Köszönöm a cikket a Állatok átkelése: Új horizontok

Paula Kántor

Valami mást kellett találnom a Állatok átkelése: Új horizontok, nem a tipikus dolgokat, amiket mindig az interneten olvasol, és tetszett ez a _változós cikk., Nagyszerű poszt a Állatok átkelése: Új horizontok

Vera Szántó

A Állatok átkelése: Új horizontok nyújtott információk igazak és nagyon hasznosak. Jól van