Állati mágnesességAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Állati mágnesesség-ről van szó. A Állati mágnesesség-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Állati mágnesesség-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Állati mágnesesség-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Állati mágnesesség-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Állati mágnesesség-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Az Animal Magnetism a Scorpions német hard rock együttes hetedik stúdióalbuma , amely 1980-ban jelent meg. Az album két leghíresebb dala a Make It Real nyitó szám és a The Zoo , amely a New York-i (USA) 42. utcáról szól.

Eredet, jellemzk és jelentés

Gyártástörténet

Az állatok mágnesességét 1979 decembere és 1980 februárja között rögzítették a kölni Dierks stúdióban. Az album dalai közül néhány a produkció közepén íródott. Példa erre a Hold Me Tight . Klaus Meine énekesn a produkcióval kapcsolatban: "Az állati mágnesesség viszonylag rövid id alatt, nehéz körülmények között jött létre, és amerikai tapasztalataink nagyban befolyásolták." Ennek legjelentsebb példája az Az állatkert cím , amely Rudolf szerint Schenker, különösen Amerikában lett klasszikus. A dal ma is feltétlenül kötelez minden sztriptíztáncos számára. Úgy hangzik, mint az egész album: piszkos, nagyon állat - folytatja Schenker. A Lady Starlight ballada húrjait és kürt szakaszait az amerikai Allan Macmillan rendezte, a felvételeket 1980 februárjában készítették a kanadai Torontóban, a Manta Sound Studiosban .

Zenei stílus

Ezen az albumon a zenekar sokkal keményebb és sötétebb, mint eldje. A Lady Starlight van csak egy ballada az albumon. Ebben a tekintetben az is szokatlan, hogy az Animal Magnetism a legtöbb album helyett egy különösen durva címadó balladával zárul. A talk box is van használt elször a The Zoo .

Dalszövegírás és a szöveg jellemzi

Míg az eld Lovedrive szinte kizárólag a szerelemrl szólt, a Scorpions többek között itt támad. szociálkritikus problémák ( XX. századi ember ). Ezen kívül Herman Rarebell dobost nevezik a kilenc dal közül hatnak a szerzjévé (Rarebell szintén írta a Hey You bónusz szám szövegét ), így annyira nem vett részt a dalírásban a zenekar egyetlen más albumán sem, mint ezen. A Falling in Love-ban még egy dal is van, amelyet teljes egészében Rarebell komponált és írt. A Don't Make No Promises (a tested nem képes megtartani) egyben az els Scorpions-szám, amelyet Matthias Jabs gitáros írt. Az utóbbi két dal kivételével az album összes feldolgozását Rudolf Schenker állította össze.

Album címe

A basszusgitáros, Francis Buchholz a következképpen kommentálta az album címét: "Herman (Rarebell, dobos) az Animal Magnetism album címének ötletével állt el, és mindannyiunknak tetszett, mert érdekes cím."

Album borító

A borítót Storm Thorgerson tervezte a Hipgnosis tervezcégtl . Az Animal Magnetism a Fly to the Rainbow (1974) óta az els Scorpions album , amelynek egyetlen borítója van. Francis Buchholz szerint a zenekar minden tagja szerette a borító motívumát, kivéve magát Buchholzt, az itt bemutatott motívum is okozott némi vitát, de nem volt elég ers az itt használt borító pótlására.

túra

Az album turnéja 1980. március 6-án kezddött Japánban, Tokióban. Három hónapig bejárták az Egyesült Államokat is. További koncertekre Franciaországban, Angliában, Skóciában, Kanadában és Svédországban került sor. Def Leppard , Judas Priest és Ted Nugent szolgált nyitó fellépésként .

Kritika, értékesítés és díjak

A német Musikexpress a mvet a "kemény rock és tiszta, fülbemászó dallamok tökéletes szintéziseként" jellemezte. Christof Leim, a német Metal Hammer szerzje "sötét és nehezen hozzáférhet albumként jellemezte, amely igazságtalanul soha nem kapta meg a megérdemelt elismerést".

Az album eddig több mint 4 millió példányban kelt el világszerte. 1991-ben az album platinalemez lett az Egyesült Államokban.

Számlista

 • 1. Tedd valósággá - 3:49
 • 2. Ne tegyen ígéretet (a tested nem tudja betartani ) - 2:55
 • 3. Fogj szorosan - 3:53
 • 4. Huszadik századi ember - 3:00
 • 5. Lady Starlight - 6:11
 • 6. Beleszeretni - 4:31
 • 7. Csak egy ember - 3:32
 • 8. Az állatkert - 5:28
 • 9. Állati mágnesesség - 5:56

Bónusz Track (2001 Remastered)

 • 10. Hé te - 3:46

50. Anniversary Deluxe Edition bónusz számok

 • 10. Hé, te [Rudolf Schenker éneke] 3:48
 • 11. Állati mágnesség [bemutató verzió] 4:30
 • 12. Amerikai lányok [Demo Song] 3:29
 • 13. Szerezd meg a szerelmedet [a "Hsök nem sírnak" bemutató változata] 3:42
 • 14. Nyugtalan ember [a "Huszadik századi ember" bemutató változata] 3:18
 • 15. Egész éjjel [Bemutató dal] 4:59

Egyetlen kiadás

A Make It Real (a Hold Me Tight mellett ) és a The Zoo a Holiday dallal (az elz Lovedrive albumról ) kislemezként jelent meg . Ez a kislemez az Egyesült Királyságban elérte a 75. számot. A Hey You cím dal 1980-ban jelent meg elször kislemezként, és 2001 óta ez az album bónusz szám.

Egyéb dalverziók és él felvételek

Az 1992-es, a Still Loving You remixlemez Lady Starlight új verzióját tartalmazza . A Berliner Philharmonikerrel készült ballada másik változata megjelent a Moment of Glory (2000) albumon . A The Zoo cím dal 2001- ben jelent meg az Acoustica albumon , akusztikus változatként.

Az 1985-bl származó World Wide Live cím él album tartalmazza a Make It Real és a The Zoo dalok él verzióit . A 2009-ben felvett A Night to Remember - Live in Essen USB-stick ugyanazon két dal él felvételeit tartalmazza.

Cover verziók

 • Az állatok mágnesességét Oneiroid Psychosis (1999) írta le ; Solaris (2001); A Helstar (2011) és a Testament (2012 bónusz szám) foglalkozik.
 • Falling In Love borította Marq Torien (2000).
 • Az állatkertet Bruce Dickinson (1998) hozta létre ; Homály (1999); Álomszínház (2000 él változat, rajongói klub CD); Fekete Föld (2001); Bang Tango (2005 bónusz szám); Smashing Pumpkins (2008. február 29., él Oslóban); Arch Enemy (2012-es betét a Rock Hard magazin 300. számához); és Joe Lesté takarta.

web Linkek

Egyéni bizonyíték

 1. B a b metal-rules.com: Interjú Francis Buchholzzal 2006-ból ( Memento 2012. június 18-tól az Internet Archívumban )
 2. Áttekintés Scorpions Single Reality- ként ( Memento 2008. december 15-tl az Internet Archívumban )
 3. Áttekintés Scorpions Single The Zoo ( Memento , 2008. december 15-tl az Internetes Archívumban )

Opiniones de nuestros usuarios

Rudolf Jakab

A hozzám hasonlók számára, akik a Állati mágnesesség keresnek információt, ez egy nagyon jó választás.

Gitta Katona

Örömmel találtam ezt a cikket a Állati mágnesesség., Örömmel találtam ezt a cikket a Állati mágnesesség.

Nora Benkő

Nagyszerű poszt a Állati mágnesesség., Nagyszerű poszt a Állati mágnesesség.

Cintia Dobos

Végre! Manapság úgy tűnik, hogy ha nem írnak neked tízezer szavas cikkeket, akkor nem örülnek. Uraim tartalomírók, ez egy jó cikk a Állati mágnesesség

Patricia Pataki

Helyes. Megadja a szükséges információkat a Állati mágnesesség., Helyes