Állati kekszAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Állati keksz-ről van szó. A Állati keksz-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Állati keksz-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Állati keksz-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Állati keksz-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Állati keksz-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Film
Német cím Állati keksz
Eredeti cím Állati keksz
Gyártó ország Egyesült Államok
eredeti nyelv angol
Kiadási év 1930
hossz 93 perc
Rúd
Rendez Victor Heerman
forgatókönyv George S. Kaufman
Bert Kalmar
Morrie Ryskind
Harry Ruby
Termelés Sam H. Harris
zene Natt Bonx
Shelton Brooks
Bert Kalmar
Moe Jaffe
Harry Ruby
kamera George J. Folsey
Foglalkozása

Az Animal Crackers volt a második film a Marx Brothers Groucho, Chico, Harpo és Zeppo Marx társaságában. 1930-ban ltték.

akció

Mrs. Rittenhouse buliját tartja birtokán, hogy megünnepelje Jeffrey T. Spaulding felfedez kapitány visszatérését. A partin látható az After the Hunt by Beaugard is, amelynek tulajdonosa Roscoe W. Chandler mvészeti mecénás.

Miután Mrs. Rittenhouse alkalmazottai megjelennek tisztázni Mr. Spaulding szállását, Chandler úr jelenik meg a festménnyel. Amikor Chandler az átadáskor bevallja szerelmét Mrs. Rittenhouse-nak, Arabella lánya meglep. Ekkor megjelenik Spaulding kapitány titkára, akit maga a kapitány követ, akit négy afrikai hoz be egy alomra. További vendégként jelenik meg Emanuel Ravelli zenész és a professzor. Utóbbi kabátjának levétele után fehérnemben áll. Aztán megragad egy pisztolyt, és céltalanul lövöldözni kezd. Mindenki elmenekült a szobából. A professzor megöl egy órát és egy kanárit a ketrecben, mieltt lelövi a belépket. Egy szobor tüzet ad. Megjelenik egy fiatal n, aki megmozgatja a professzort, hogy üldözze t és üldözze.

Amikor Butler Hives felügyelete alatt felállítják a festményt, volt munkáltatója, Mrs. Whitehead és barátja, Mrs. Grace lépnek be a szobába. A két hölgy úgy dönt, hogy kicseréli a képet egy rossz példányra, hogy kompromisszumot hozzon Mrs. Rittenhouse-ról. Ehhez be akarják használni Hiveset, akinek Mrs. Whitehead még mindig kötelességének érzi magát. Aztán Arabella Rittenhouse és John Parker lépnek be a szobába, aminek következtében Mrs. Whitehead távozik. A szerelmes pár férjhez akar menni; Parker azonban nem tudja, hogyan táplálja mindkettjüket, mivel festként túl keveset keres. k is úgy döntenek, hogy késbb a képet lecserélik egy Parker példányra, hogy rávegyék Chandlert és a többi vendéget, hogy vásároljanak egy képet Parkerrl.

A szomszédos szobában Spaulding kapitány megvallja Mrs. Rittenhouse-nak szerelmét, de Mrs. Whitehead félbeszakítja. Ettl is kacérkodik vele. Azt is javasolja, hogy mindketten vegyék feleségül. Amikor egy fiatal ncsoport lejön a lépcsn, Spaulding hozzájuk fordul, és otthagyja Mrs. Rittenhouse-t és Mrs. Whiteheadet.

Amikor Chandler és Ravelli belépnek a szobába a képpel, utóbbi azt javasolja, hogy ismerjék Chandlert. A professzorral együtt megtudja, hogy Abe, a halember. Chandler valódi kilétének elrejtése érdekében megvesztegeti mindkettejüket. Miután megszabadult Ravellitl és a professzortól, találkozik Spaulding kapitánnyal. Ez megpróbálja Chandlert egy "expedíció" finanszírozására késztetni; ez legyen a saját nyugdíjazása. A beszélgetés abszurd ötletek sorává fejldik.

Miután mindketten elhagyják a szobát, Arabella és Parker belép a szobába, hogy képeket cseréljenek. Ravelli és a professzor meglepik ket. Arabella megpróbálja Ravellit képcserére bírni, míg a professzor továbbra is üldöz egy fiatal nt. Amikor Ravelli megtalálta a professzort, mindkett ráveszi Mrs. Rittenhouse-t és Mrs. Whitehead-t, hogy játsszanak kártyajátékra.

Este Ravelli és a professzor képeket cserélnek. Szinte kudarcot vallanak; mert a professzor kezdetben nem érti, hogy Ravellinek funzelre van szüksége . Ehelyett egymás után vesz el zsebébl egy lepényhalat, egy üveget, egy öblítt , egy furulyát és egy furulyát. Végül szikrát varázsol. Áramszünet után az egész játék megismétldik. Végül sikerül kicserélniük a képet, bár Mrs. Rittenhouse és Spaulding kapitány az áramszünet idején tartózkodnak a szobában.

Este Spaulding beszámol expedícióiról, majd Ravelli fellép a zongorán. A professzor ezután egy zongoradarabbal is kezdi, amely azonban közte és Ravelli közötti harcban végzdik. Aztán Ravelli visszamegy a zongorához. Az eladás végén Spaulding kapitány egy ládát ajándékoz Mrs. Rittenhouse-nak. Míg a társaság a szalonba költözik, Hives, aki ismét kicserélte a képet, a másik képpel együtt a kabátja alatt hagyja és elrejti.

Amikor a kép kiderül, botrányról van szó: hamisításként leplezik le. Ha újabb áramkimaradás következik be, a másolat is eltnik. Mindenki elhagyja a szobát, hogy megkeresse a képet; csak Mrs. Whitehead, Mrs. Grace és Hives marad a szobában, mivel Hives eltávolította a képet az áramkimaradás során. Mivel a rejtekhely is üres, gyanúsítják a professzort, és keresésre indulnak.

A kertben Arabella és Parker beszélnek a hiányzó képrl, majd duettben éneklik egymás iránti érzéseiket. Miután távoztak, a professzor hárfa szólóval szól.

Reggel Arabella elfogja Ravellit, hogy elvegye tle a képet, mivel a rendrség bejelentette érkezésüket. Amikor a rejtekhelye is üres, keresni kezdik a képet. Spaulding kapitány után kutatva Mrs. Rittenhouse találkozik Jamison titkárnjével. Amikor Spaulding visszatér az útjáról, levelet diktál Jamisonnak a rendrség megérkezéséig. Jamison ezután a helyszínre vezeti a rendrséget.

Az ingatlan kertjében a professzor a kép alatt fekszik és alszik. Ott követik t Hives és Mrs. Whitehead. Mrs. Whitehead elvonja a professzor figyelmét, hogy Hives elkészíthesse a képet. Leüti a professzort, és magával viszi a képet.

Eközben Parker felfedezte a képet és elhelyezte a szobájában. Amikor tájékoztatja Arabellát, meghallja ket a professzor, aki visszaveszi a képet. És amikor a rendrség elkapja, elveszíti, és Parker visszaviheti. Arabellával és Spaulding kapitánnyal együtt azonban megállapítja, hogy ez a kép sem eredeti.

Megjegyzések

  • A film a Marx testvérek számos klasszikus jelenetét tartalmazza: Spaulding kapitány afrikai útjának leírását, a hídjátékot Chicóval és Harpóval Margret Dumont és társuk ellen, valamint az ellenr erkölcsi prédikációját Harpo címére, amelynek során komplett ezüsteszköz esik ki az ujjából. .
  • Groucho elször a Hurray kultusz slágerét énekli a filmben Spaulding kapitánynak . A dal 1947- ben a You Bet Your Life tévésorozatának aláírási dallamává vált, és Groucho vendégszereplésein gyakran utaltak rá.

Egyéni bizonyíték

  1. A Hurrá a Spaulding kapitányhoz egyike azoknak a daloknak, amelyeket Bert Kalmar és Harry Ruby komponált az Animal Crackers színpadi musicalhez (1928-ban mutatták be a Broadway-n).

web Linkek

Opiniones de nuestros usuarios

Marina Pető

A Állati keksz szóló információ nagyon érdekes és megbízható, mint a többi cikk, amit eddig olvastam, ami már sok, mert már majdnem egy órája várok a Tinder-randimra, és nem jön, szóval szerintem felültetett. Megragadom az alkalmat, hogy hagyjak néhány csillagot a társaságnak és szarok a kibaszott életemre

Martina Gulyás

Mindig jó tanulni. Köszönöm a cikket a Állati keksz