Állati fiúAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Állati fiú-ről van szó. A Állati fiú-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Állati fiú-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Állati fiú-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Állati fiú-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Állati fiú-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Az Animal Boy az amerikai punk zenekar, a Ramones kilencedik stúdióalbuma, amelyet elször 1986-ban adtak ki .

A származás története

A Ramones 1985 decemberében kezdte az Animal Boy felvételét az Intergalactic Stúdióban . Bár az Ed Stasium / Erdelyi T. producercsapat korábbi Too Tough to Die cím albumán végzett munkájának eredményeit a zenekar, a kritikusok és a rajongók egyaránt nagyon pozitívan fogadták, ismét producert váltottak, és felvették a zenekar korábbi gitárosát Plasmatics , Jean Beauvoir, aki korábban a Ramones Bonzo Goes to Bitburg cím kislemezét készítette .

Konfliktusok a stúdióban

A felvételi munka során folytatódott az a személyes konfliktus, amely Joey Ramone énekes és Johnny Ramone gitáros között az együttes 1981-es Pleasant Dreams stúdióalbuma óta folyt. A zenekar tagjaival készített interjúk szerint ezt a konfliktust az Animal Boy albummal különösen az fejezte ki, hogy a gitáros elutasította az énekesn kompozícióinak nagy részét, és nem volt hajlandó eljátszani ket. Ennek eredményeként Joey Ramone csak két, egyedül írt címmel szerepel az albumon. Dee Dee Ramone basszusgitáros errl a New Musical Express cím angol zenei magazinnak adott interjúban :

"Ez nem fair. [] Johnny vagyok, ember. Joey nagyszer dallamot mutat be, és Johnny nem fogja megtenni, mert ez vagy ez az. [...] Ezért Joey-nak meg kell készítenie szólóalbumát. "

"Ez nem fair. [...] Johnny vagyok, ember. Joey nagyszer kompozíciót mutat be, és Johnny emiatt vagy azért nem akarja eljátszani. [...] Ezért kell Joey-nak elkészítenie szólóalbumát. "

- Dee Dee Ramone : Interjú

Ezzel szemben az Animal Boy basszusgitárosa a tizenhárom szám közül kilencért felel egyedüli vagy társszerzõként, ezek közül hárman a gitárossal együtt. Az album készítésekor Joey Ramone maga is gondolt egy szólóalbum elállítására, de az Animal Boy megjelenése után bízott benne, hogy a zenekaron belül a legsúlyosabb problémákat sikerült leküzdeni.

Album borító

Az elz Too Tough To Die albumhoz hasonlóan George DuBose fotóst is felbérelték az album borítójának elüls részén történ fényképezéshez . A borítófotón a gorilla ketrec eltt álló zenekar látható; Drummer Richie Ramone van , aki olyan csimpánz . A fotót eredetileg a bronxi állatkert majomházában kellett volna készíteni , de az állatkert vezetsége ezt elutasította. Egy másik változat szerint, volt egy stúdió találkozót barátommal Legs McNeil, a szerz a Punk Magazine , egy gorilla jelmezben rács mögött. DuBose-nek el kellett hagynia a villanófényt, amikor a képet az érintett csimpánzok figyelembevételével készítette, ezért a fotó ers szín.

Fogadás, kritika

A New York Times- ban Jon Pareles zenekritikus az Animal Boy-nak a Hét Albuma címet adta azzal az indokkal, hogy a Ramones minden kívülállóért és a zavartért beszél [] Akár bejutnak a legjobb 40 közé, akár nem, Ramones nem fogja eladni a mködést , míg kollégája, a The New Yorker amerikai magazin munkatársa , Robert Christgau az albumról alkotott véleményét kétértelmnek, a sláger és a szegecs között jellemezte, és kritizálta az albumot, mert hiányzik a következetessége, amellyel elkészítette ez nagy " . Az író és a Ramones életrajzírója, Dick Porter az Animal Boy- t "els nagyon silány albumukként" jellemezte .

Az Animal Boy 1986-ban elérte a 31. helyet a brit Top 40 albumlistán , és csak 1986 májusában jutott az amerikai Billboard listáján a 147. helyre.

Az album zenei darabjai (válogatás)

Agyam fejjel lefelé lóg (Bonzo megy Bitburgba) Joey Ramone és Dee Dee Ramone írta, és kislemezként jelent meg az Egyesült Királyságban, rövidebb címen, Bonzo megy Bitburgba 1985 -ben, még az Animal Boy megjelenése eltt . A dal a Ramones repertoár els kompozíciója, amelynek tartalma kifejezetten a nap politikai eseményeinek eseménye. A dalszöveg egy reakció a Rajna-vidék-Pfalz tartományban lév Bitburg német katonai temetbe , Ronald Reagan akkori amerikai elnök 1985. május 5-i vitatott látogatására . Reagan meglátogatta a temett, ahol a Waffen SS tagjait is eltemetik, és megkoszorúzták az államlátogatás alkalmával Helmut Kohl akkori német kancellárral .

A dalban Reagan beceneveként használt "Bonzo" elnevezést az amerikai Bedtime for Bonzo cím film ihlette , amelyben Reagan játszott vezet szerepet - egy "Bonzo" filmnévvel rendelkez csimpánz mellett. A dalszövegek kritizálják a temet SS-sírokkal való látogatását, mint valami érthetetlent, ami megdöbbentette az énekest - Joey Ramone zsidó volt. Szöveges idézet: "Ön politikus, ne váljon Hitler gyermekei közé." Az énekes egy 1985-ös interjúban merítette fel felháborodását Reagan cselekedetei miatt:

Amit Reagan tett, az elcseszett. [] Hogyan tudsz kibocsájtani a holokausztért
Hogyan lehet azt mondani, hogy "Nos, ez most rendben van" Ez rültség. "
(Német, bizonyos értelemben: "Amit Reagan tett, az teljesen rossz volt. [...] Hogyan a fenébe tudsz megbocsátani
a holokausztnak Hogyan mondhatod: Nos, ez most rendben van Ez rület.")

Johnny Ramone gitáros, az Egyesült Államok republikánusainak híve , aki Reagan-t "életünk legjobb elnökének" nevezte, az " Animal Boy " albumon megjelent darab közzététele ellen tiltakozott: "Nem nevezheted majmomnak az elnökemet!" csak enyhén meghosszabbította a dal címét azzal, hogy hozzáadta az Agyam lefelé lóg , de a Ramones élben is lejátszotta a dalt. Johnny Ramone úgy vélte, hogy politikai nézeteinek alárendelni kell a zenét.

Bonzo Bitburgba megy, 1985-ben elnyerte a New York Music Awards Legjobb független kislemez díját .

Számlista

 1. Valaki tett valamit az italomba (Richie Ramone)
 2. Animal Boy (Dee Dee Ramone / Johnny Ramone)
 3. Love Kills (Dee Dee Ramone)
 4. Apeman Hop (Dee Dee Ramone)
 5. Hozzám tartozik (Dee Dee Ramone / Jean Beauvoir)
 6. Crummy Stuff (Dee Dee Ramone)
 7. Az agyam fejjel lefelé lóg (Bonzo megy Bitburgba) (Joey Ramone / Dee Dee Ramone / Jean Beauvoir)
 8. Mentális pokol (Joey Ramone)
 9. Edd meg azt a patkányt (Dee Dee Ramone / Johnny Ramone)
 10. Freak of Nature (Dee Dee Ramone / Johnny Ramone)
 11. A kutya szre (Joey Ramone)
 12. Valami, amiben hiszek (Dee Dee Ramone / Jean Beauvoir)

Egyetlen kiadás

 • Valaki tett valamit az italomba / valamit hittem (Egyesült Királyság, 1986. április)
 • Crummy Stuff / Nem akarom ezt az életet élni (többé) (Egyesült Királyság, 1986. július)
 • Valami, amiben hiszek / Animal Boy (USA)

Videó

Az album népszersítése érdekében a Something to Believe In cím kislemezt a Ramones Aid cím videoklipben forgatták . A videó parodizálja az 1986 júliusában megrendezett Live Aid juttatási koncert adománygyjt kampányát és a New York Times által 1986 májusában kezdeményezett Hands Across America kampányt a Ramones "Hands Across Your Face" szlogennel . A videó különféle abszurd helyzeteket mutat be, amelyekben az emberek kézen fognak, valamint számos híresség színésze - köztük Weird Al Yankovic , A B-52-esek , a Spinal Tap és a Ted Nugent - ironikusan szorgalmazza ezt, egy jó ügy érdekében, az úgynevezett "Ramones Aid" adományozni.

irodalom

 • Hey Ho menjünk. A Ramones története , Everett True. Omnibus Press, London / New York 2002. ISBN 0-7119-9108-1 (angol)
 • Monte Melnick, Frank Meyer a Ramones-szal úton . Sanctuary Publishing Ltd., London, 2003. ISBN 1-86074-514-8 (angol)
 • Ramones - Dick Porter teljes csavart története . Plexus Publishing Ltd., London, 2004. ISBN 0-85965-326-9 (angol)
 • Ramones - Jim Bessman amerikai zenekar a Ramones-szal. St. Martin's Press, New York, 1993. ISBN 0-312-09369-1 (angol)

Egyéni bizonyíték

 1. ^ Igaz: A Ramones története, 205. o
 2. a b c Porter: Ramones - a teljes csavartörténet , 122. o
 3. Interjú Dee Dee Ramone-nal a New Musical Expressben , idézi a Porter: Ramones - a teljes csavart történelem , 205. o.
 4. Bessman: Ramones - amerikai zenekar , 132. o
 5. ^ Melnick: Úton a Ramones-szal , 212. o
 6. Idézi Bessman: Ramones - American Band , 135. o
 7. a b Igaz: A Ramones története, 209. o
 8. Idézi Porter: Ramones - a teljes csavart történelem , 123. o
 9. [...] els igazán tetves albumuk. - Dick Porter idézete, in: Ramones - A teljes csavart történelem , 123. o
 10. Orter Porter: Ramones - a teljes csavartörténet , 123. o
 11. ^ Igaz: A Ramones története, 200. o
 12. Idézi Bessman: Ramones - American Band , 131. o
 13. Joey Ramone-nal készített interjúból az East Coast Rocker cím amerikai zenemagazinban , idézi a True: The Story of the Ramones cím cikket, 201. o.
 14. "Azt hittem, Ronald Reagan volt életünk legjobb elnöke." - Johnny Ramone, idézi a True: A Ramones története, 201. o
 15. "Nem nevezheted majomnak az elnökemet!" - Johnny Ramone, idézi a Kris Needs: Mojo Magazine , 2011. május, 74. o.
 16. ^ Igaz: A Ramones története, 207. o
 17. ^ Igaz: A Ramones története, 208. o

web Linkek

Opiniones de nuestros usuarios

Tamara Borbély

Örömmel találtam ezt a cikket a Állati fiú., Örömmel találtam ezt a cikket a Állati fiú.

Galina Szalay

Köszönöm ezt a bejegyzést a Állati fiú, pont erre volt szükségem., Köszönöm ezt a bejegyzést a Állati fiú, pont erre volt szükségem.

Edith Mayer

Végre! Manapság úgy tűnik, hogy ha nem írnak neked tízezer szavas cikkeket, akkor nem örülnek. Uraim tartalomírók, ez egy jó cikk a Állati fiú

Mark Huszár

Nagyon hasznosnak és élvezetesnek találtam a Állati fiú talált információkat. Ha egy 'de'-t kellene mondanom, talán az lenne, hogy nem eléggé befogadó a megfogalmazása, de egyébként nagyszerű., A Állati fiú szóló cikk nagyon hasznos és élvezetes., A cikk nagyon hasznos és élvezetes