Állati emberAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Állati ember-ről van szó. A Állati ember-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Állati ember-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Állati ember-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Állati ember-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Állati ember-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Az Animal Man címe egy képregénysorozatnak, amelyet az amerikai DC Comics kiadó 1965 óta publikál .

Az Animal Man képregényeinek középpontjában az amerikaiak, Dave Wood (vagy France Herron) és Carmine Infantino állnak , Buddy Baker nev ember, akinek megvan az ajándéka ( szuper ereje ), minden olyan állat képessége, amellyel együtt van A kapcsolat utánozni jön.

Míg az Animal Man képregényeket eredetileg szórakoztató tudományos-fantasztikus / fantasy anyagként tervezték , addig a társadalomkritikus témák az 1980-as évek vége óta kerültek eltérbe, amikor az Animal Man "felntt képregénysé " alakult át. Természetesen a sorozat elssorban az állatok és az emberek kapcsolatából fakadó problémákkal foglalkozik. Visszatér szempontok például az evolúció elmélete vagy a vegetáriánus életmód erkölcsi imperatívusának kérdéseés az állatkísérletek hordozhatósága. Ezenkívül a Animal Man Comics cím filmben többször is filozófiai elmélkedések vannak, metafizikai megbeszélések zajlanak a "lét lényegi kérdéseirl", és az úgynevezett negyedik fal megtörik az önreferenciális kirándulások során , amelyeket a fikció a képregényen belül a ( a fikción kívül) elválasztja annak készítit és olvasóit.

Megjelenési dátumok

Az els Animal Man történet 1965 szeptemberében jelent meg a Strange Adventures # 180. számában , a "Színes szövetségesek" elnevezés sorozatban, különböz tartalmú sorozatokkal. Ennek a történetnek a szerzje és az Animal Man megalkotója Dave Wood vagy France Herron író volt , aki ezután a furcsa kalandokhoz írta a történeteket . Mivel az akkori képregények nem tartalmazták a közremködket felsoroló információs mezt, e történet szerzjét a mai napig nem lehetett egyértelmen beazonosítani. A történet rajzait eközben Carmine Infantino ceruzarajzoló és George Roussos tintatartó készítette el (biztosította), akik az Animal Man vizuális megjelenését is fejlesztették. Az ezt követ években az Animal Man történetek újra és újra megjelentek a Furcsa kalandokban anélkül, hogy a karakter különösebb választ kapott volna.

Az 1980-as évekig az Animal Man elssorban "vendégsztárként" jelent meg olyan sorozatokban, mint a Wonder Woman .

1988-ban Grant Morrison skót írót alkalmazták az Animal Man karakterének átalakítására, hogy egy felntteknek szóló "érett" képregénysorozat középpontjába állítsa. A Morrison által kifejlesztett új koncepció végül egy azonos nev sorozatban, az Animal Man röviden került forgalomba , amelyet a DC 1988 szeptemberétl 1995 novemberéig adott ki. Az eredetileg négyrészes minisorozatként tervezett sorozatot a meglepen jó eladások miatt rendszeres, korlátlanul futó sorozattá alakították, és végül nyolcvankilenc számot ért el. A sorozat felnttebb karakterének megemlékezésére az 1993-as 57. számból jelent meg a DC érett olvasói , a Vertigo kiadónál .

Morrison az általa tervezett Animal Man sorozat 126. Számát ( 19881990) írta, majd átadta az írást a brit Peter Milligan-nek (# 27-32), Tom Veich-nek (# 28-45), Jamie-nek. Delano (46-74.) És Jerry Prosser következett. Morrison történeteinek vizuális megvalósítását Chas Truog rajzoló, Doug Hazlewood és Tom Grummett indiai festmvészekkel közösen végezte el . Késbbi rajzolók Steve Dillon (Veich-Run) és Steve Pugh (Delano-Run) voltak. Végül a sorozat borítóit Brian Bolland brit fest tervezte .

Miután megszüntették ezt a sorozatot, az Animal Man-t ismét vendégszereplvé alakították más karakterek sorozatában, például a Feltámadás emberében vagy a JLA-ban , mieltt 2006-ban az antológia sorozat egyik jellegzetességének középpontjába került volna , a tudományos fantasztikus hssel, Adam Strange- del és a Starfire-vel (egyfajta rpapagáj). 52 készült. Az Animal Man jelenleg az Adam Beechen '' Visszaszámlálás a kalandig '' sorozat három fszereplje.

Telek és fszerepl

Az Animal Man történetek azzal kezddnek, hogy az amerikai Bernhard "Buddy" Baker egy lezuhant rhajót talál. Közvetlenül ezután rájön, hogy a földönkívüli jármvel való érintkezés révén megszerezte azt a csodálatos képességet, hogy pusztán koncentrációval ideiglenesen megszerezze és felhasználja minden számára ismert állat tulajdonságait és képességeit. Az általa alkalmazott állatkészségek között szerepelnek a dinoszauruszok (er), a büdösök (bzök), az elektromos angolnák (elektromosság), a férgek (az elveszett testrészek újratermelése), a madarak (legyek), a halak (úszóképesség) és a kígyók ( Agilitás).

A Morrison által létrehozott modern állatember észreveheten különbözik a "szokásos szuperhs" típusától: A legtöbb szuperhssel ellentétben, akik gyermektelen egyedülállók, a Morrison-i Buddy Bakernek van felesége, Ellen és két gyermeke, Cliff és fia. a lánya, Maxine.

Az Animal Man cselekménye nagyon egyértelmen keveredett ehhez erkölcsi és politikai vonzalmakkal. Például Morrison lehetvé teszi a cím hs szaporítására vegetáriánus életmód és szószólója az állatok jogait, úgy nagyon messzire - elérve lépéseket: Egy történet, Animal Man segít egy csoport önálló - bejelentett ecoterrorists támadni egy delfin vadász flotta , és ad neki egy halász akinek kegyetlenség megrémítik Drown price amit csak azért él túl, mert egy delfin ment meg mindenbl.

Újranyomtatás

2001 óta a DC Comics újból kiadta a Grant Morrison által írt Animal Man történeteket antológiákként.

  • Animal Man 1. könyv - Animal Man , New York, 2001. (ide tartozik az Animal Man # 1-9)
  • Animal Man 2. könyv - A fajok eredete , New York, 2002. (benne Animal Man # 10-17 és egy történetet Secret Origins # 39)
  • Animal Man 3. könyv - Deus Ex Machina Animal Man , New York, 2003. (tartalmazza az Animal Man 18-26. Számot)

web Linkek

Opiniones de nuestros usuarios

Bettina árvai

Néha, amikor az interneten keresel információt valamiről, olyan cikkeket találsz, amelyek túl hosszúak, és olyan dolgokról beszélnek, amelyek nem érdekelnek téged. Tetszett ez a cikk a Állati ember, mert lényegre törő, és pontosan arról beszél, amit szeretnék, anélkül, hogy elveszne a haszontalan információkban., Ez egy jó cikk a Állati ember., Ez egy jó cikk a Állati ember

Stella Gáspár

Ez egy jó cikk a Állati ember_. A szükséges információkat adja meg, túlzások nélkül

Daniel Ujvári

A nyelvezet réginek tűnik, de az információk megbízhatóak, és általában minden, ami a Állati ember íródott, nagy bizalmat ad., Nagyon érdekesnek találtam ezt a cikket a Állati ember

Csilla Kádár

A Állati ember szóló cikk teljes és jól magyarázott. Én nem vennék el vagy tennék hozzá vesszőt., A Állati ember szóló cikk teljes és jól elmagyarázott