Állatbetegségek bejelentési rendszereAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Állatbetegségek bejelentési rendszere-ről van szó. A Állatbetegségek bejelentési rendszere-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Állatbetegségek bejelentési rendszere-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Állatbetegségek bejelentési rendszere-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Állatbetegségek bejelentési rendszere-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Állatbetegségek bejelentési rendszere-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Az állatbetegségek bejelentési rendszere (ADNS) az állatbetegségek kitöréseinek nyilvántartására szolgáló rendszer . Az ADNS naprakész adatokat szolgáltat az állategészségügyi hatóságoknak, és szigorúbb védelmi és kontrollintézkedésekkel lehetvé teszi számukra, hogy gyorsan reagáljanak a járványügyi helyzet változásaira . Másrészt lehetséget nyújt a felesleges korlátozások eltörlésére az egyes országokban.

OIE

A Világ Állategészségügyi Szervezet ( Nemzetközi Állatjárványügyi Hivatal , OIE) mködtet egy Animal Disease Notification System részeként a korai elrejelz rendszer együttmködve Élelmezési és Mezgazdasági Szervezete és az Egészségügyi Világszervezet . Az állatbetegségek és a zoonózisok nyomon követésére szolgál, és trendinformációkat nyújt az egyes állatbetegségekrl.

Európai Únió

Az ADNS létrehozásának alapja az Európai Unióban a Bizottság 2002. december 16-i 2002/99 / EK határozata és az 1982. december 21-i 82/844 / EGK uniós rendelet, amely a bejelentend állatbetegségeket is szabályozza. . A teljes funkcionalitás 1985 óta létezik. Az ADNS-t 1985 óta az Európai Bizottság Egészségügyi és Fogyasztóvédelmi Igazgatósága mködteti .

Minden tagállam, valamint Andorra, Norvégia és Svájc részt vesz ebben. Mivel minden állam szintén tagja az OIE-nek, az adatokat továbbítják a világméret ADNS-nek is. Az EU ADNS heti jelentést nyújt a részt vev országok állat-egészségügyi hatóságainak az állatbetegségek jelenlegi járványairól. Minden állatbetegségrl közlik az érintett régiót, az érintett állatok számát, a járvány kitörésének idpontját, a megtett intézkedéseket és a járvány eredetét. A statisztikák elérhetk az interneten.

web Linkek

Opiniones de nuestros usuarios

Arpad Huszár

Nem tudom, hogyan jutottam el ehhez a Állatbetegségek bejelentési rendszere szóló cikkhez, de nagyon tetszett.

Aranka Virág

Tetszik az oldal, és a Állatbetegségek bejelentési rendszere szóló cikk az, amit kerestem

John Nemes

Jó cikk a Állatbetegségek bejelentési rendszere