Állatátkelés: ZsebtáborAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Állatátkelés: Zsebtábor-ről van szó. A Állatátkelés: Zsebtábor-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Állatátkelés: Zsebtábor-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Állatátkelés: Zsebtábor-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Állatátkelés: Zsebtábor-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Állatátkelés: Zsebtábor-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Állatátkelés: Zsebtábor
Stúdió Nintendo Entertainment tervezés és fejlesztés
Kiadó Nintendo
Erstveröffent-
lichung
AusztráliaAusztrália2017. október 25., 2017. november 22
világ
felület iOS , Android
Játék mód Egyjátékos
ellenrzés Érintkijelz
közepes Letöltés
nyelv beleértve az angolt is
Jelenlegi verzió 3.1.0 (Android)
Korosztály besorolása
USK kiadva 0-ról
A PEGI 3 éves kortól ajánlott

Animal Crossing: Pocket Camp egyik Nintendo -developed free-to-play - mobil játék a Animal Crossing -Spielereihe, hogy a Nintendo iOS és Android okostelefonok alakult, és megjelent. 2017. október 25-én jelent meg Ausztráliában. A játék 2017. november 22-én jelent meg Németországban és más országokban. A játék folytatja az Animal Crossing játéksorozatot, amelyben állat-lakosok látogatásait kapják - korábban egyszer városlakóként vagy egy város polgármestereként, de a Zsebtáborban mint egy kemping vezetje .

Játék akció

Az állatok keresztezésében: A zsebtábor lehetvé teszi a játékosok számára a természetüknek megfelel élhelyeket és közösségeket az anyagok kereskedelmével és a dekorációs tárgyakhoz igazított feladatok elvégzésével . A játékos város helyett kempinget díszít, és olyan anyagokat gyjt össze, mint például fa vagy pamut, amelyekbl viszont bútorok készíthetk. A játékos összebarátkozik állati karaktereket , akik meghívást, hogy él a kemping. A játékos karaktere különféle helyekre utazhat, például egy szigetre, egy bankra, ahol halat lehet fogni, vagy egy piactérre, ahol ruhákat és egyéb bútorokat lehet vásárolni a karakter számára. Az alak neme, arca és frizurája, valamint mobilháza testreszabható. A szomszédok a közeli "rekreációs területeken" jutalmazzák a játékost anyagokkal a feladatok elvégzéséért. A saját kempingjén lév asztalos ezeket az anyagokat bútorokká alakítja. A szomszédok kedvenc bútorainak felépítésével a játékos vonzza ket. Minden látogató növeli a játékos szintjét , amellyel az új bútorokat kinyitják. Az úgynevezett levélbevétellel felgyorsíthatja bizonyos mveletek várakozási idejét, vagy egyes esetekben bútorokat készíthet anyag nélkül. A játékos megkapja a "levélzsetonokat" a játékban szerepl feladatokkal, vagy megvásárolhatja ket a megfelel alkalmazásboltból . A fejleszt szezonálisan elérhet bútorokat és rendezvényeket tervez, mint pl B. Székek, amelyekkel különleges karaktereket oldhat fel.

fejldés

2016 elején a Nintendo mobil játékot jelentett be az Animal Crossing játéksorozatban . Ezt a játéksorozatot nagy hatótávolsága miatt választották ki. A kiadást csak ugyanarra az évre tervezték, de a Super Mario Run kiemelt fejlesztése miatt elmaradt . A következ évben a Nintendo mikrotranzakciókkal kísérletezett a Fire Emblem Heroes-ban . 2017. október 25-én Ausztráliában megjelent a Pocket Camp . Az összes többi országban a kiadvány 2017. november 22-én következett.

A játék felfüggesztése Belgiumban

2019. május 21-én a Nintendo bejelentette, hogy az Animal Crossing: Pocket Camp és a Fire Emblem Heroes letöltésére és lejátszására szolgáló szolgáltatás 2019. augusztus 27-én megsznik Belgiumban . A játékok megszüntetésének oka a zsákmánydobozokra vonatkozó új belga törvények , például az Animal Crossing: A Pocket Camp ezeket a gacha- szerencse süti rendszer formájában használja. A Nintendo Belgiumban már nem tesz közzé hasonló fizetési rendszer játékokat.

web Linkek

Egyéni bizonyíték

  1. Hannah Dwan: Animal Crossing: Pocket Camp már elérhet Ausztráliában iOS és Android rendszereken . In: A távíró . 2017. október 25, ISSN  0307-1235 (angol, telegraph.co.uk [hozzáférés: 2019. június 27.]).
  2. ^ Eddie Makuch: Animal Crossing: Pocket Camp megjelenési dátuma bejelentve, és hamarosan. In: GameSpot. 2017. november 20. Letöltve: 2019. június 27. (amerikai angol).
  3. Chaim Gartenberg: A Nintendo Animal Crossing és a Fire Emblem mobiljátékait Belgiumban le kell állítani a zsákmánydobozok törvénye miatt. In: A határ. 2019. május 21., hozzáférés: 2019. június 27 .

Opiniones de nuestros usuarios

Karolina Hegedűs

Örömmel találtam ezt a cikket a Állatátkelés: Zsebtábor., Örömmel találtam ezt a cikket a Állatátkelés: Zsebtábor.

Ingrid Szarka

Ebben a Állatátkelés: Zsebtábor szóló bejegyzésben olyan dolgokat tudtam meg, amiket nem tudtam, úgyhogy most már mehetek aludni

Peter Fehér

Nagyon hasznosnak és élvezetesnek találtam a Állatátkelés: Zsebtábor talált információkat. Ha egy 'de'-t kellene mondanom, talán az lenne, hogy nem eléggé befogadó a megfogalmazása, de egyébként nagyszerű., A Állatátkelés: Zsebtábor szóló cikk nagyon hasznos és élvezetes., A cikk nagyon hasznos és élvezetes