Állatátkelés: Menjünk a városbaAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Állatátkelés: Menjünk a városba-ről van szó. A Állatátkelés: Menjünk a városba-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Állatátkelés: Menjünk a városba-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Állatátkelés: Menjünk a városba-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Állatátkelés: Menjünk a városba-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Állatátkelés: Menjünk a városba-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Állatátkelés: Menjünk a városba
Eredeti cím
átírás Machi e Ik yo: Dbutsu no Mori
Stúdió Nintendo EAD
Kiadó Nintendo
Erstveröffent-
lichung
Egyesült ÁllamokEgyesült Államok2008. november 16., 2008. november 20., 2008. december 4., 2008. december 5.
JapánJapán
AusztráliaAusztrália
EurópaEurópa
felület Wii
mfaj Életszimuláció
Játék mód Egyjátékos , többjátékos
ellenrzés Wii távirányító , nunchuk
közepes DVD-ROM
nyelv Német , angol , francia , olasz , japán , spanyol
Korosztály besorolása
USK kiadva 0-ról
A 3 évesnél idsebbeknek ajánlott PEGI

Animal Crossing: Menjünk a városba ( japán , Machi e Ik yo Dbutsu no Mori , németül "Menjünk a városba! Állati erd"), az Egyesült Államokban Animal Crossing címmel. : A City Folk megjelent (röviden: ACLGttC vagy ACCF) a Nintendo egyik natív életszimulációja a Wii-hez , az Animal Crossing videojáték-sorozat tartozik hozzá. 2008. november 20-án jelent meg Japánban és 2008. december 5-én Európában.

Játékmenet

A játék elején, hasonlóan az Animal Crossing: Wild World-hez , a játékost kapitányok vezetik leend faluba. Vezetés közben Olli feltesz néhány kérdést, hogy meghatározhassa a nevet, a város nevét és egyéb pontokat. Végül Olli megmutatja a falu térképét, és beszámol arról, hogy a falu ingatlanpiaca virágzik , így a játékos házat is talál. Azt javasolja, hogy elször menjen a városházára. Nem sokkal késbb a busz megáll a falu buszmegállójában, és a játékos megtanulja, hogyan kell kinyitni a kártyát.

A városházán a játékos találkozik Pellyvel, a polgármester asszisztensével. Tájékoztatja, hogy jelenleg négy szabad ház áll rendelkezésre, amelyek néhány szempontból különböznek egymástól. Megmutatja a házakat a térképen, és azt ajánlja, hogy nézze meg ket. Ha belép az egyik házba, és újra elhagyja, találkozik Tom Nook ingatlanügynökkel. Megkérdezi, tetszik-e nekik a ház és akarják-e. Ha igennel válaszol a kérdésére, megadja a játékosnak a készletet, tájékoztat a tárolási funkcióról, és 19 800 szegycsontot követel a ház kifizetéséhez. Mivel a játékosnak nincs pénze, Tom Nook ideiglenes munkát kínál boltjában, amelyet a játékosnak el kell fogadnia. A munka révén kapcsolatba lép a falu többi lakosával, és megtanulja, hogyan kell irányítani a játékot. A megszerzett pénzzel az adósság egy része visszafizethet.

Az adósság fennmaradó részének kifizetéséhez a játékosnak számos lehetsége van. Horgászbot segítségével halakat halászhat egy folyóban, tóban vagy tengerben, hálóval vadászhat rovarokra, gyümölcsöket gyjthet a fákról, répával kereskedhet, vagy más tárgyakat gyjthet és értékesíthet. Minden elem eladható Tom Nook üzletében. Miután a 19 800 szegyet kifizették, Tom Nook azt javasolja, hogy házát terjesszék ki a játékosra, amelyhez új hitelt lehet felvenni. Saját házának számos bvítése lehetséges.

A kölcsönök törlesztése mellett a játékos segíthet a falumúzeumnak a kövületek, rovarok és halak gyjteményének befejezésében. Lehetség van új felsk, nadrágok, szoknyák, ruhák és fejfedk megvásárlására is a szabóüzletben, és egyenként öltözni velük.

Az új nagyváros, amely busszal érhet el, a játék fontos része. Ha a falu buszmegállójában áll, Käpten elmegy a busz mellett, és elvisz a bevásárló mérföldre. Különféle üzletek állnak rendelkezésre. A játékos többek között megjövendölheti a jövt a Smeraldában, ellátogathat a színházba, vagy ellátogathat a Shampudel fodrászatába.

Hosszú ideig lehetség volt meglátogatni más falvak játékosait, vagy meglátogatni Önt egy internetes kapcsolaton keresztül a Nintendo Wi-Fi Connection segítségével . Az online szolgáltatás 2014. május 20-án megsznt.

Egyéni bizonyíték

  1. ^ Állatátkelés: Városi nép Wii számára. A Nintendo of America , 2015. szeptember 1-jén érhet el .
  2. ^ Nintendo Games - Animal Crossing: Menjünk a városba. Nintendo Australia , 2015. szeptember 1 .
  3. ^ Állatátkelés: Menjünk a városba. A Nintendo of Europe , 2015. szeptember 1 .
  4. Nintendo Wi-Fi kapcsolat. A Nintendo of Europe , 2015. szeptember 1 .

Opiniones de nuestros usuarios

Magda Révész

A Állatátkelés: Menjünk a városba szóló információ nagyon érdekes és megbízható, mint a többi cikk, amit eddig olvastam, ami már sok, mert már majdnem egy órája várok a Tinder-randimra, és nem jön, szóval szerintem felültetett. Megragadom az alkalmat, hogy hagyjak néhány csillagot a társaságnak és szarok a kibaszott életemre

Gerda Kulcsár

Azt hittem, hogy már mindent tudok a Állatátkelés: Menjünk a városba, de ebben a cikkben rájöttem, hogy néhány általam jónak hitt részlet nem is olyan jó. Köszönöm az információt

Bernadett Szőke

Meglepett ez a cikk a Állatátkelés: Menjünk a városba, érdekesnek találom, hogy milyen jól kimértek a szavak, olyan... elegáns., Végre egy cikk a Állatátkelés: Menjünk a városba

Richard Márton

A nyelvezet réginek tűnik, de az információk megbízhatóak, és általában minden, ami a Állatátkelés: Menjünk a városba íródott, nagy bizalmat ad., Nagyon érdekesnek találtam ezt a cikket a Állatátkelés: Menjünk a városba

Simon Imre

Örömmel találtam ezt a cikket a Állatátkelés: Menjünk a városba., Örömmel találtam ezt a cikket a Állatátkelés: Menjünk a városba.