Állatátkelés: Boldog háztervezAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Állatátkelés: Boldog háztervez-ről van szó. A Állatátkelés: Boldog háztervez-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Állatátkelés: Boldog háztervez-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Állatátkelés: Boldog háztervez-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Állatátkelés: Boldog háztervez-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Állatátkelés: Boldog háztervez-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Állatátkelés: Boldog háztervez
Eredeti cím
Stúdió A Nintendo Entertainment elemzése és fejlesztése
Kiadó Nintendo
Erstveröffent-
lichung
JapánJapán2015. július 30., 2015. szeptember 25., 2015. október 2., 2015. október 3.
Észak AmerikaÉszak Amerika
EurópaEurópa
AusztráliaAusztrália
felület Nintendo 3DS
mfaj Nyílt világ játék
Korosztály besorolása
USK kiadva 0-ról
A PEGI 3 éves kortól ajánlott

Animal Crossing: Happy Home Designer ( japán , Dbutsu no Mori: Happ Hmu Dezain ) egy nyílt világú játék, amelyet a Nintendo fejlesztett a Nintendo 3DS-hez . 2015. július 30-án Japánban, Észak-Amerikában szeptember 25-én, Európában pedig 2015. október 2-án jelent meg .

A játék az Animal Crossing sorozat spin-offja . A f sorozattal ellentétben a játékos állatfigurákból tervezheti meg a házakat.

fejldés

Egy új Animal Crossing játékra utaltak 2014. október 29-én, amikor Katsuya Eguchi producer elmondta, hogy még mindig döntenek arról, hogy mit tegyenek a sorozatban. 2015. április 1-én a Nintendo bejelentette a következ Happy Animal Designer nev Animal Crossing játékot a Nintendo Direct kiadásában .

Játékmenet

Az Animal Crossing: Happy Home Designer játékban Tom Nook ingatlanügynök alkalmazottja. A feladat az Állatkeresztezés sorozatból ismert állatfigurák házainak tervezése kívánságaik szerint. A játékost Tom Nook, a Szép Ház Akadémiájának (AdsH) elnöke, Fred, unokahúga, Karlotta és Moritz támogatja.

A lakók és a bútorok leltára nem változott az Animal Crossing: New Leaf oldalról . További újdonság, hogy a bútorok már nem csak a házak belsejében helyezhetk el, hanem a lakók elkertjeiben is.

Lehetség van az Animal Crossing: New Leaf néven ismert bevásárlóközpont testreszabására is . Többek között lehetség van iskola, szupermarket és kórház kialakítására.

Amiibo

A játék értékesítésének kezdetén Amiibo kártyák lesznek elérhetk a boltokban, amelyek összekapcsolhatók a játékkal. A kártyákat a New Nintendo 3DS (XL) közvetlenül ismeri fel, míg a Nintendo 3DS (XL) és a Nintendo 2DS egy Nintendo 3DS NFC olvasót igényel. Az amiibo kártyákkal beállíthatja a bemutatott karakter házát. Vannak olyan speciális amiibo kártyák is, amelyek olyan karaktereket ábrázolnak, akiknek háza nem tervezhet a játék normális menetében. Lehetség van bizonyos bútorok mentésére is a kártyákon, és átviheti ket egy másik 3DS eszközre. Miután egy lakó házát berendezték, lehetség van más állatfigurák meghívására a házba amiibo kártyák használatával.

Összesen 400 Animal Crossing Amiibo kártya lesz, és ezek különféle sorozatokban jelennek meg. Az els sorozat 100 kártyát tartalmaz. Az értékesítés kezdetekor minden játékhoz egy speciális amiibo kártya tartozik. Az Amiibo kártyákat három darab csomagban árusítják, amelyek mindegyike két szokásos kártyát és egy speciális kártyát tartalmaz. Minden kártya több játékmásolaton dolgozik, így lehetség van gyjtésre és cserére is.

A rezidens amiibo a Super Smash Bros. gyjteménybl arany szobrot nyit.

Különleges csomagok

A játék értékesítésének kezdetekor a normál verzió mellett speciális csomagokat kínálnak, amelyek mindig tartalmaznak egy speciális amiibo kártyát.

Az új Nintendo 3DS + Animal Crossing: Happy Home Designer Pack 4 GB fehér új Nintendo 3DS-t, 4 GB-os microSD-kártyát és egy sor design borítót tartalmaz, amelyek Európában külön nem kaphatók. A játék elre telepítve van az eszközre.

Az új Nintendo 3DS XL Animal Crossing: Happy Home Designer Edition fehér, különleges megjelenés új Nintendo 3DS XL-bl és 4 GB-os microSD-kártyából áll. A játék is itt van elre telepítve.

Az Animal Crossing: Happy Home Designer + NFC Reader / Writer Pack tartalmazza a játékot, valamint egy véletlenszer Amiibo kártyát és NFC olvasót / írót, amelyek szükségesek az Amiibo használatához a Nintendo 3DS (XL) vagy 2DS készülékeken. kártyákat olvasni. Az NFC olvasó / író külön kapható a kereskedktl is.

A Happy Home Designer Package március 18-án jelenik meg, amely a játék mellett Melinda amiibo figuráját is tartalmazza a nyári ruhában.

Fotók Animal Crossing-szel

2015. augusztus 10. és 30. között a Nintendo hirdetési kampányt szervezett az Animal Crossing: Happy Home Designer számára a McDonalds- szal együttmködve . A kampányidszakban minden héten külön AR-kártya volt elérhet a lánc összes résztvev éttermében. A játékos a Nintendo Zone- on keresztül is biztosíthatta a Photos with Animal Crossing szoftver letöltési kódját .

A szoftverrel és a hozzá tartozó AR kártyával a sorozat állatfiguráit kivetíthették a Nintendo 3DS családi rendszer képernyjére, és a 3DS kamera által rögzített valós környezet eltt megtekinthették.

Még a promóciós idszak kezdete eltt a három AR-kártya közül az els és a játék letöltési kódja kizárólag a Gamescom 2015- ben volt elérhet .

Egyéni bizonyíték

 1. A Nintendo 2015. szi / téli megjelenési ütemterve. (PDF) (Az interneten már nem érhet el.) Nintendo of Europe, 2015. augusztus 24., 2. o. , Korábban eredetiben ; megtekintve 2015. augusztus 24-én .  (Az oldal már nem elérhet , keresés az internetes archívumokban )@ 1@ 2Sablon: Dead Link / cdn02.nintendo-europe.com
 2. Animal Crossing Happy Home Designer 3DS. Letöltve: 2015. augusztus 9 .
 3. ^ Állatok keresztezése: Amiibo kártyákkal jelentették be a boldog háztervezt. Letöltve: 2015. augusztus 9 .
 4. Különleges: Boldog otthontervez. Letöltve: 2015. augusztus 9 .
 5. A Nintendo csendesen eldönti, melyik platform kapja meg a következ Animal Crossing-et. Archivált az eredeti szóló szeptember 8, 2015 ; megtekintve 2021. február 14-én .
 6. Animal Crossing: Happy Home Designer - E3 2015 videó (Nintendo 3DS). Letöltve: 2015. augusztus 11 .
 7. A Nintendo részletei A közelg Wii U és a Nintendo 3DS játékok, valamint az új amiibo széles választéka. Letöltve: 2015. augusztus 9 .
 8. a b Állatkeresztezés: Boldog háztervez. Letöltve: 2015. augusztus 11 .
 9. amiibo. Letöltve: 2015. augusztus 9 .
 10. Animal Crossing: Happy Home Designer - A rezidens amiibo kinyit egy szobrot. Archivált az eredeti szóló március 4, 2016 ; megtekintve 2021. február 14-én .
 11. Boldog Home Designer csomag Melinda amiibóval. facebook.com, 2016. január 21., hozzáférés: 2016. január 22 .
 12. Fotók Animal Crossing alkalmazással - Most kap különleges AR kártyákat a nagyszer fotókhoz! Letöltve: 2015. augusztus 11 .

Opiniones de nuestros usuarios

Karina Váradi

Azt hittem, hogy már mindent tudok a Állatátkelés: Boldog háztervez, de ebben a cikkben rájöttem, hogy néhány általam jónak hitt részlet nem is olyan jó. Köszönöm az információt

Ilona Csányi

Helyes. Megadja a szükséges információkat a Állatátkelés: Boldog háztervez., Helyes