Állatátkelés: Amiibo FesztiválAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Állatátkelés: Amiibo Fesztivál-ről van szó. A Állatátkelés: Amiibo Fesztivál-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Állatátkelés: Amiibo Fesztivál-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Állatátkelés: Amiibo Fesztivál-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Állatátkelés: Amiibo Fesztivál-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Állatátkelés: Amiibo Fesztivál-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Állatátkelés: Amiibo Fesztivál
Eredeti cím Amiibo
átírás Dbutsu no Mori: amiibo Fesutibaru
Stúdió Nintendo EPD
Nd Cube
Kiadó Nintendo
Erstveröffent-
lichung
Észak AmerikaÉszak Amerika2015. november 13., 2015. november 20., 2015. november 21
EurópaEurópa
JapánJapán
felület Wii U
mfaj Társasjáték
Korosztály besorolása
USK kiadva 0-tól
A PEGI 3 éves kortól ajánlott

Animal Crossing: Az Amiibo Festival egy Nintendo- ból származó társasjáték a Wii U-hoz , az Animal Crossing videojáték-sorozat része . 2015 novemberében jelent meg világszerte, és amiibo figurák és kártyák használatán alapul .

Játékmenet

A Mario Party sorozathoz hasonlóan akár négy játékos is versenyez egymással egy játéktáblán. A játék célja a lehet legtöbb szerencsés pont és csillag összegyjtése, amely végül meghatározza a gyztest. A kezdés eltt a játékosok kiválaszthatják, hogy melyik hónapban akarnak játszani, és azt, hogy csökkenteni akarják-e a játékidt meccsenként több mint egy órával. Egyetlen játék során a játékos három számítógépes játékossal versenyez; ha kett vagy több valós résztvev van, a játékosok száma már nem növekszik.

Minden játékos naponta egyszer dobhatja a kockát, hogy továbbjuthasson a táblára. Ennek eredményeként olyan mezre kerül, ahol általában szerencsés pontokat vagy csillagokat nyerhet vagy veszíthet. Ezenkívül, ellentétben a számítógépes lejátszókkal, minden játékos további szerencsés pontot kap minden dobásért. Minden vasárnap Sigrid jelen van a faluban, és minden játékosnak felajánlja, hogy a forduló kezdete eltt répába fektessék a pénzüket. Innentl kezdve a játéktábla minden mezje mellett egy répaár jelenik meg a tényleges hatás mellett, amely jelzi, hogy a játékosok hány szegyért adhatják el ott a répájukat. A játékosoknak a következ szombatig kell eladniuk a céklát. Ezen kívül minden hétköznap vasárnap kivételével lehetség van arra, hogy egy különleges látogató látogassa meg a falut. Ebben az esetben a hatás bizonyos számú mezre megváltozik, hogy a játékos találkozhasson a speciális látogatóval, amikor belép a pályára. A különleges látogatók, mint Dr. Samselt, Smeralda vagy Katja mind az Animal Crossing sorozatból ismertek . Ezenkívül egy giróda várja a játéktábla minden sarkában a játékosokat, akiktl bélyeget vehetnek fel. A négy bélyeg összegyjtésével egy játékos több szerencsés pontot szerezhet.

Csakúgy, mint az Animal Crossing: New Leaf , az Animal Crossing: Amibo Fesztiválon számos nap ünnepség van. Például Pavo karakter a karneválon lép be a faluba; lehetség van karácsonykor találkozni Chrisszel. Ezen felül havonta egyszer rovar- vagy horgászversenyt rendeznek. Ezen a napon a játéktábla összes mezje a megfelel mvelethez igazodik.

A játék a hónap utolsó napján ér véget, hacsak a kezdet eltt nem állapodtak meg egy meghatározott játékidtartamról. Az utolsó napon minden játékos kénytelen eladni répáját. Ezt követen minden játékos kap további szerencsés pontot minden 1000 szegyért. Az a játékos nyeri a játékot, akinek ezután a legtöbb szerencsepontja van.

Amiibo

A játék csak az Animal Crossing sorozat Amiibo figuráival és kártyáival együtt mködik . Játékosonként egy számra van szükség, amely ezután a játékos karakterét képviseli a játékban. A kocka dobásához az Amiibo-t fel kell helyezni a GamePadre, és újra el kell távolítani belle. Egy azonos eljárás már létezett a amiibo fél a Mario Party 10 .

A játék mindig két amiibo figurával és három amiibo kártyával ellátott csomagban kerül forgalomba.

Jelenleg 16 amiibo figura áll rendelkezésre, amelyek kompatibilisek az Animal Crossing: Amibo Fesztivállal .

web Linkek

Egyéni bizonyíték

  1. Animal Crossing: amiibo fesztivál. Letöltve: 2016. január 13 .
  2. A tökéletes amiibo az Ön számára. Letöltve: 2016. január 13 .

Opiniones de nuestros usuarios

Gergely Csizmadia

Nagyon hasznosnak és élvezetesnek találtam a Állatátkelés: Amiibo Fesztivál talált információkat. Ha egy 'de'-t kellene mondanom, talán az lenne, hogy nem eléggé befogadó a megfogalmazása, de egyébként nagyszerű., A Állatátkelés: Amiibo Fesztivál szóló cikk nagyon hasznos és élvezetes., A cikk nagyon hasznos és élvezetes

Viktoria Török

Köszönöm ezt a bejegyzést a Állatátkelés: Amiibo Fesztivál, pont erre volt szükségem., Köszönöm ezt a bejegyzést a Állatátkelés: Amiibo Fesztivál, pont erre volt szükségem.

Janka Dobos

A Állatátkelés: Amiibo Fesztivál szóló információ nagyon érdekes és megbízható, mint a többi cikk, amit eddig olvastam, ami már sok, mert már majdnem egy órája várok a Tinder-randimra, és nem jön, szóval szerintem felültetett. Megragadom az alkalmat, hogy hagyjak néhány csillagot a társaságnak és szarok a kibaszott életemre

Ibolya Bereczki

Nem tudom, hogyan jutottam el ehhez a Állatátkelés: Amiibo Fesztivál szóló cikkhez, de nagyon tetszett.