Állat (dal)Az internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Állat (dal)-ről van szó. A Állat (dal)-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Állat (dal)-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Állat (dal)-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Állat (dal)-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Állat (dal)-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Állat
RIO feat. U-Jean
kiadvány 2011. december 2
hossz 3:32 perc ( Videó szerkesztése )
Mfaj (ok) Tánc , kezeket fel , ház
szöveg Yann Pfeifer , Manuel Reuter , Andres Ballinas
album Fordítsa meg ezt a klubot

Animal egy dal a német dance projekt RIO. Azt megjelent egy egységes és mint letölthet ugyanakkor az album Turn Around Ez a klub a december 2, 2011 , és a második kislemez is megjelent. Az állatot amerikai hip-hop és U-Jean R&B eladóval vették fel . A teljes német nyelvterületen elérte a listákat.

Zene videó

A videoklip 2011. november 29-én került fel a Kontor Records YouTube csatornájára . Közremködik Tony T. , a táncprojekt énekese és U-Jean. Láthatja, ahogy felváltva énekel egy partin, és egy nt, aki felöltözik a lakásában, lezuhanyozik, majd elmegy a buliba. Hat hónap alatt 5 000 000 alkalommal kattintottak rá.

Közremködk

A dalt Yanou , Manian és Andres Ballinas szerezte és írta. A dalt Yanou és Manian készítette, és kiadta a Kontor Records kiadónál . Tony T. és U-Jean a dal énekesei, akiknek hangszerje kizárólag Manian és Yanou szintetizátor elemeibl áll.

Verziók és remixek

  1. Videó szerkesztése - 3:32
  2. Kiterjesztett keverék - 5:38
  3. PH Electro Remix - 6:15
  4. Spanker Remix - 6:05

Diagram elhelyezései

A dal az egész német nyelvterületen feljutott a listára . Hollandiában a 26. hellyel volt a legeredményesebb. Németországban a 48., Ausztriában a 33. és Svájcban az 51. helyet szerezte meg.

Diagramok Fels
pozíció
Hetek
NémetországNémetország Németország 48 17-én
AusztriaAusztria Ausztria 33 11.
SvájcSvájc Svájc 51 12.
HollandiaHollandia Hollandia 26-án 8.

web Linkek

Egyéni bizonyíték

  1. Hivatalos videó a YouTube-on
  2. Diagramforrások: DE ( Az eredeti emléke 2015. november 28-tól az Internet Archívumban ) Információ: Az archív linket automatikusan beillesztették, és még nem ellenrizték. Kérjük, ellenrizze az eredeti és az archív linket az utasításoknak megfelelen, majd távolítsa el ezt az értesítést. AT CH @ 1@ 2Sablon: Webachiv / IABot / www.musicline.de

Opiniones de nuestros usuarios

Claudia Sári

Nagyon érdekes ez a bejegyzés a Állat (dal)., Azt hittem, már mindent tudok a Állat (dal)., Nagyon érdekes ez a bejegyzés a Állat (dal).

Alida Imre

Örömmel találtam ezt a cikket a Állat (dal)., Örömmel találtam ezt a cikket a Állat (dal).

Irina Majoros

Nem tudom, hogyan jutottam el ehhez a Állat (dal) szóló cikkhez, de nagyon tetszett.

Thomas Erdős

A nyelvezet réginek tűnik, de az információk megbízhatóak, és általában minden, ami a Állat (dal) íródott, nagy bizalmat ad., Nagyon érdekesnek találtam ezt a cikket a Állat (dal)