Állat (2014)Az internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Állat (2014)-ről van szó. A Állat (2014)-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Állat (2014)-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Állat (2014)-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Állat (2014)-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Állat (2014)-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Film
Német cím Állat
Eredeti cím Állat
A termel ország Egyesült Államok
eredeti nyelv angol
Kiadási év 2014
hossz 82 perc
Rúd
Rendez Brett Simmons
forgatókönyv Thommy Hutson ,
Catherine Trillo
Termelés Szereplk: Andrew Gernhard ,
Thommy Hutson,
Chris Miller Kelly,
Dean Smith,
Colin Theys,
Ember Truesdell,
Zach O'Brien
zene Shawn Lopes ,
Tomandandy
kamera Scott Winig
vágott Brett Simmons
Foglalkozása

Állati egy amerikai állat horrorfilm tl 2014 által Brett Simmons .

cselekmény

A két házaspárt Carl és Vicky, valamint Douglas és Barbara egy erdben üldözi egy titokzatos állat. Barbara az állat áldozatává válik. Egy id múlva egy öt fs egyetemistákból álló csoport, amely Alissa, a barátja, Matt, a mostoha testvére, Jeff, a barátnje, Mandy és a haverja, Sean találja meg az erdt. Jeff ráveszi a többieket, hogy találjanak egy vízesést, ahová és Alissa gyerekkorukban jártak. A keresés a vártnál csendesebbnek bizonyul, és hamarosan alkonyodik. Úgy dönt, hogy visszamegy az autóhoz. Visszafelé Barbara holttestének maradványait fedezik fel, és találkoznak ugyanazzal a szörnyeteggel, aki megölte. Egy kabin felé üldözi ket, és megöli Jeffet.

Amikor megérkeznek a kunyhóba, Mandyt megtámadja az állat. A többiek azonban segíthetnek neki, és így csak heget szenved. A kunyhóban Carlt, Vickyt és Douglast találják, akik táblákkal ersítették meg az ablakokat és a falakat, hogy megvédjék magukat a lénytl. Míg Carl és Vicky a gyors mentésben reménykednek, Douglas keseren cinikus. A lény újabb kísérletet tervez a kunyhóba való bejutásra, de sikeresen elhárítható. Matt önként felrohan az autóhoz, miközben egy walkie-talkie-t tart a kezében, míg Carl és Sean megkeresi a lényt, és elmondja Mattnek, hol van. A terv azonban kudarcot vall, és Matt elkapja és megtámadja a lény. Halálkiáltása hallható a walkie-talkie fölött. Douglas pánikszeren megpróbál felszállni a bejáraton, és kész a sorsára hagyni Seant és Carlt, akik még mindig a kunyhón kívül vannak. A lányok végre segíthetnek nekik a kunyhóba menekülésben. A csoport Douglast a lépcshöz köti, és már nem bízik benne.

Mandy elárulja Alissa számára, hogy terhes, míg Sean elismeri Mandynek, hogy és Jeff viszonyt folytattak. A csoport felfedezi a súlyosan megsérült Mattet és az alagsorban lév állatot. Felhozzák Mattet az emeletre, de Carl életét veszti. Douglas azt javasolja, hogy a csoport hagyja, hogy az állat megeszi Mattet csalinak, hogy elmenekülhessenek. A csoport megtagadja, és úgy dönt, hogy bezárja az állatot a házba, és leégeti a kunyhót. De amikor feloldják Douglast, hogy segítsen rajtuk, agyonveri Mattet, és gyengének nevezi a többieket. Most végre engedett az rületnek. Az állat az els emeleten tönkremegy, és megöli Douglast. Amíg megeszi a testét, a többiek kerozint szórnak szét az egész házban. Alissa a csapdába csalogatja az állatot. Tüzet gyújt, és halálra égeti a szörnyeteget.

De hirtelen megjelenik egy másik állat az alagsorban, és megöli Seant és Vickyt. Mandy és Alissa az erdbe menekülnek. Alissa meghal, de Mandy beszáll az autóba. A második állat megtámadja t, és Mandy -nek sikerül megölnie azzal, hogy a kocsit a feje fölé hajtja. Megmenekül, és zokogva elhajt. Az utolsó jelenet azt mutatja, hogy egy harmadik állat szimatol a második állat holttestére, agresszíven morog, amikor rájön, hogy meghalt, és felhívja a csomagot.

háttér

A filmet az Egyesült Államokban, Connecticut államban, Manchester városában forgatták . A szabadtéri felvételeket a Hartford melletti erdben készítették .

recepció

Teljesen fantáziátlan, számtalan példaképe horrorfilmjét utánozza, amely nem mutat ambíciót, amely túlmutat az ismétld támadásokon. Az adatok továbbra is lényegtelenek, és nem váltanak ki részvétet. "

- Nem sok újdonság az erdben.

- Mozi

Ami a film megítélését illeti, a Cinema ingadozik a szilárd és egyszer, valamint kissé fantáziátlan között . Az utolsó dicséret az, hogy a film meglehetsen reális arról, hogyan viselkednek az emberek extrém helyzetekben .

A Rotten Tomatoes -on a film 32% -os minsítéssel rendelkezik, több mint 500 értékeléssel.

web Linkek

Egyéni bizonyíték

  1. Philiana Ng: Drew Barrymore Animal Sets Ensemble Cast (exkluzív) . In: Hollywood Reporter , 2013. július 25. Letöltve: 2021. július 25. 
  2. ^ Állat. In: Nemzetközi filmek lexikona . Filmszolgáltatás , hozzáférve 2021. július 25 -én . 
  3. a b Állat. In: mozi . Letöltve: 2021. július 25 .
  4. Animal at Rotten Tomatoes (angol) Sablon: Rotten Tomatoes / Karbantartás / "importálva" hiányzik, hozzáférés: 2021. július 25

Opiniones de nuestros usuarios

Vilmos Sebők

A Állat (2014) szóló cikk teljes és jól magyarázott. Én nem vennék el vagy tennék hozzá vesszőt., A Állat (2014) szóló cikk teljes és jól elmagyarázott

Endre Pataki

Mindig jó tanulni. Köszönöm a cikket a Állat (2014)

Adolf Szekeres

A Állat (2014) szóló bejegyzés nagyon hasznos volt számomra., Köszönöm

Gizella Jenei

Helyes. Megadja a szükséges információkat a Állat (2014)., Helyes