Alexandriai AnianusAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Alexandriai Anianus-ről van szó. A Alexandriai Anianus-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Alexandriai Anianus-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Alexandriai Anianus-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Alexandriai Anianus-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Alexandriai Anianus-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Alexandriai Szent Anianust (a név más írásmódjai: Annianus, Ananias) a korai egyházi hagyomány Alexandria második püspökének tartja . volt az els megtért, majd utóda Márk evangélista püspökségében .

Az egyetlen forrás, amelyben említik , Márk apokrif cselekedetei (i.sz. IV / 5. század) és a császári Eusebius Alexandriai püspökök listája , amely csak a nevét tartalmazza.

Szerint a kopt legenda Anianus volt az els keresztény Alexandria : amikor az evangélista Mark jött Alexandria kilépett rossz, és tépte a szandál, amelyet ezért vette a cipész Anianus. Amíg Anianus a szandált javította az ürgével, utóbbi megsérítette az ujját, és eis theos (görögül: csak Isten!) Felkiáltott fájdalmában . Márk ekkor meggyógyította a cipészmunkást, megkérdezte hitét, és mesélt neki Jézus Krisztusról. Anianus és egész háztartása megkeresztelkedett. Amikor Markus Nyugatra költözött, azt mondják, hogy a kopt hagyomány szerint Anianust a közösség élére Alexandriai pátriárkának nevezte ki. A legenda szerint Anianus házát templommá változtatta, onnantól kezdve a kereszténységet hirdette és megkeresztelkedett. Huszonkét év után állítólag békében halt meg.

Az ortodox és katolikus emléknap április 25 -e, a kopt emléknap a halála napja, a 20. Hator (november 29. és 30.).

web Linkek

elz Kormányhivatal utód
Markus Alexandriai püspök
6182
Avilius

Opiniones de nuestros usuarios

Karola Vadász

Köszönöm ezt a bejegyzést a Alexandriai Anianus, pont erre volt szükségem., Köszönöm ezt a bejegyzést a Alexandriai Anianus, pont erre volt szükségem.

Monika Mező

Végre! Manapság úgy tűnik, hogy ha nem írnak neked tízezer szavas cikkeket, akkor nem örülnek. Uraim tartalomírók, ez egy jó cikk a Alexandriai Anianus

Angela Schmidt

Ebben a Alexandriai Anianus szóló bejegyzésben olyan dolgokat tudtam meg, amiket nem tudtam, úgyhogy most már mehetek aludni